MEČ LOPTA ZA PERUĐU: Išikava i družina će dati sve od sebe da produže seriju!

V.M.

11. 04. 2024. u 11:07

U četvrtom meču polufinala odbojkaške Superlige Italije, Milano će ugostiti Peruđu (20:30).

МЕЧ ЛОПТА ЗА ПЕРУЂУ: Ишикава и дружина ће дати све од себе да продуже серију!

Foto Profimedia

Trenutni rezultat u seriji je 2:1 za Peruđu, koja je posle uvodnih sjajnih mečeva u kojima su oba rivala upisala po trijumf, ostvarila dominantnu pobedu pred svojim navijačima slavivši sa 3:1(20:25, 25:18, 25:13, 25:21).

Današnji gosti su izgledali dominantno na tom meču i nakon što su ispustili prvi set pokazali su sav svoj kvalitet koji je ogroman, s ozbirom da je u pitanju ekipa koja u Italiji godinama ulaže najviše novca u odbojku.

Peruđa sjajno nastupa ove sezone, već je osvojila Superkup i Kup Italije, odnosno Svetsko klupsko prvenstvo i orna je da po prvi put u svojoj istoriji osvoji sva četiri trofeja u jednoj godini.

Iako je autsajder na večerašnjem duelu, Milano je u dosadašnjem toku plej-ofa pokazao veliku borbenost i već se našao u ovoj situaciji, jer u četvrtfinalu gubio sa 1:2 u mečevima i 0:2 u setovima protiv Pjaćence, ali uspeo je da se vrati i drugu godinu zaredom plasira u polufinale.

Večeras će biti nošen punim tribinama u svojoj hali i sigurno je da će Išikava, Regers i družina dati sve od sebe kako bi produžili ovu seriju.

Ono što vredi napomenuti je da Milano ima četiri vezana trijumfa protiv Peruđe na svom terenu, a svaki od tih mečeva igrao se u pet setova i zbog toga verujemo da će granica poena večeras biti prebačena.

NAŠ TIP: +181,5 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije