OLIMPIJAKOS IMA JAK DOMAĆI TEREN: Kataloncima je potrebna podrška prve zvezde!

M.M.

30. 04. 2024. u 08:30

KOŠARKAŠI Olimpijakosa će u trećoj utakmici četvrtfianlne serije najelitnijeg evropskog takmičenja ugostiti Barselonu.

ОЛИМПИЈАКОС ИМА ЈАК ДОМАЋИ ТЕРЕН: Каталонцима је потребна подршка прве звезде!

FOTO: EPA

Pirejci su napravili brejk već u prvom meču (75:77), ali su Katalonci smogli snage i izjednačili rezultat na 1-1 u seriji. Rezultat druge utakmice glasio je 77:69.

U drugom duelu blistao je Džabari Parker koji je ubacio 24, dok je centarski tandem Ernangomez-Veseli kombinovano dodao 21.

U poraženom taboru najistaknutiji je bio Alek Piters sa 20 pogodaka. Najdžel Vilijams-Gos i Šakil Mekkisik su ubacili po 10.

Crveno-beli imaju izuzetno jak domaći teren i igračim a Barselone će biti teško da vrate izgubljeno, međutim, radi se o iskusnoj ekipi i ne treba ih otpisivati.

Riki Rubio je totalno van forme i ostalim momcija je potrebna njegova podrška.

Očekujemo uzbudljivu borbu i mali broj poena.

NAŠ TIP: -159,5 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!