''GALSKI PETLOVI'' SE VRAĆAJU NA POBEDNIČKU STAZU: Amerikanci su bez glavnih igrača došli u Antaliju

V.M.

24. 05. 2024. u 10:15

DANAS ćemo od 16 časova u Antaliji gledati meč između odbojkaša Francuske i Amerike.

ГАЛСКИ ПЕТЛОВИ СЕ ВРАЋАЈУ НА ПОБЕДНИЧКУ СТАЗУ: Американци су без главних играча дошли у Анталију

Foto: Profimedia

Francuzi su aktuelni olimpijski šampioni, a kako se ove godine Olimpijske igre održavaju u Parizu, imaju dodatni motiv da pokušaju da odbrane titulu pred svojim navijačima.

Iako nisu prvi favoriti i dalje se radi o izuzetno kvalitetnoj reprezentaciji. Najpoznatiji igrač je svakako Ervin Ngapet koji je bio MVP turnira u Tokiju, ali i pored njega Francuzi su popunjeni po svim pozicijama. Tu su iskusni dizači Tonjuti i Brizar, korektor Patri, dok srednje blokere predvodi Bartolomej Šinenjeze koji se povredio protiv Slovecana i pitanje je da li će danas igrati.

Do sada su odigrali dve utakmice, na prvoj su savladali Bugarsku (3:0), ali nakon toga su neočekivano poraženi od Slovenaca (1:3).

Ono što je evidentno na tim utakmicama je to da ''galski petlovi'' nisu baš najbolje pripremljeni, ima dosta padova u njihovoj igri i selektor Đani će morati da poradi na tome sa svojim igračima ukoliko misle da odbrane titulu olimpijskog šampiona.

Sa druge strane, Amerikanci su takođe ostvarili plasman na Olimpijadu i selektor Spirou je odlučio da odmori sve svoje bitne igrače za Pariz, tako da igraju u rezervnom sastavu u prvoj nedelji Lige nacija.

To se vidi i po rezultatima nominalnih gostiju koji su pre par dana doživeli ubedljiv poraz od Poljske rezultatom 0:3.

Očekujemo reakciju francuskih odbojkaša nakon slabog izdanja protiv Slovenaca i očekujemo rutinski trijumf ''galskih petlova'' protiv oslabljenih Amera.

NAŠ TIP: Hendikep setova 1 (-2,5) (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO SVE(T)! Devet dana posle operacije kolena - odlučio se na ovo (VIDEO)