VREME JE DA EDVARDS PREUZME ODGOVORNOST: Najbolji igrač Minesote nije dobro igrao na prva dva meča finala Zapada

V.M.

26. 05. 2024. u 13:10

NAŠ večerašnji izbor je Entoni Edvards čiji Timbervulvsi moraju slaviti na trećoj utakmici finala Zapadne konferencije kako bi imali realne šanse da se plasiraju u veliko finale (2.00).

ВРЕМЕ ЈЕ ДА ЕДВАРДС ПРЕУЗМЕ ОДГОВОРНОСТ: Најбољи играч Минесоте није добро играо на прва два меча финала Запада

FOTO: Tanjug/AP

Entoni Edvards je u dosadašnjem toku plej-ofa bio jedan od najboljih igrača u doigravanjeu, ali na početku ove serije to nije pokazao. Odigrao je dve veoma loše utakmice po njegovim standardima, kombinovano je ubacio 40 poena na njima i jedan je od glavnih krivaca za to što ''vukovi'' gube sa 0:2 u seriji.

Dalas je pronašao način da uspori sjajnog beka koji šutira samo 33% iz igre i mora da podigne nivo igre kako bi njegova ekipa imala šanse da se vrati protiv Maveriksa.

Večerašnji meč je najbitniji u seriji do sada, Minesota mora da slavi jer se nijedna ekipa nikada nije vratila iz minusa od 0:3 u seriji, a kako bi to učinili Edvards mora da odigra znatno bolje do sada.

Bivši student Džordžije nije neko ko se plaši da preuzme odgovornost, verujemo da će večeras odigrati znatno bolje nego na prošlim mečevima i očekujemo da prebaci zadatu granicu.

NAŠ TIP: +25,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)