TEJTUM ŠALJE BOSTON U FINALE: Pejsersi nemaju odgovor za bivšeg studenta Djuka

V.M.

27. 05. 2024. u 13:00

NAŠ večerašnji izbor je Džejson Tejtum čiji Seltiksi gostuju Pejsersima u četvrtoj utakmici finala Istočne konferencije (2.30).

ТЕЈТУМ ШАЉЕ БОСТОН У ФИНАЛЕ: Пејсерси немају одговор за бившег студента Дјука

FOTO: Tanjug/AP

Seltiksi su nadomak plasmana u finale jer vode sa 3:0 u seriji. Posle odbranjenog domaćeg terena napravili su brejk (114:111), a najzaslužniji za njega bio je upravo Tejtum.

Sjano krilo je ubacilo čak 36 poena uz odlične procentre iz igre (12/23), a pored toga uhvatio je deset skokova i podelio osam asistencija, tako da je bio nadomak tripl-dabla.

Zbog povrede Porzingisa, većinu poena Bostona sada postižu Tejtum i Braun koji se ističu kao glavne napadačke opcije ekipe i ostatak tima je uglavnom zadužen za obavljanje defanzivnih zadataka.

Takođe, rotacija Seltiksa je dosta slaba, sa klupe ulaze samo Pričard, Korne i Hauzer, tako da trener Mazula ''vrti'' osam igrača i zbog toga je minutaža Tejtuma velika na svakom meču.

Pejsersi će večeras biti posebno motivisani da pobede na bar jednom meču u seriji, očekujemo dosta ujednačen meč, a kada je to slučaj Tejtum posebno preuzima odgovornost i očekujemo da će ponovo prebaciti zadatu granicu.

NAŠ TIP: Džejson Tejtum +30,5 (kvota 1,93)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd