BIĆE NEIZVESNO U MAKAU: Brazilke i Japanke su na poslednjem međusobnom duelu igrale svih pet setova!

V.M.

28. 05. 2024. u 10:50

DANAS se na terene vraćaju dame u odbojkaškoj Ligi nacija, a jedan od mečeva odigraće Brazil i Japan koji se sastaju u ''Galaksi areni'' u Makau (13.30).

БИЋЕ НЕИЗВЕСНО У МАКАУ: Бразилке и Јапанке су на последњем међусобном дуелу играле свих пет сетова!

Foto: Profimedia

Brazilke su bile perfektne u prvoj nedelji Lige nacija, ostvarile su četiri pobede na isto toliko mečeva i zajedno sa Poljskom dele prvo mesto na tabeli.

Ozbiljno su shvatile ovo takmičenje, tu su svi nosioci igre poput Gabi i Rozemarije koje žele u što boljoj formi da dočekaju Olimpijadu, a njihovu silinu imale su priliku da osete naše reprezentativke koje su rutinski savladane od strane Brazila sa 3:0 u setovima (25:15, 25:19, 25:19).

Sa druge strane, Japanke su takođe dobro započele Ligu nacija i dolaze u Makao sa skorom od tri pobede i jednog poraza. Bile su bolje od Turske, Bugarske i Nemačke, dok su jedini neuspeh doživele protiv Poljske (0:3).

Za razliku od Brazilki, Japanke još nisu overile plasman na Olimpijske igre, ali trenutno se nalaze na osmom mestu svetske rang-liste, tako da imaju velike šanse da zauzmu mesto u Parizu jer će na Olimpijadi igrati sve ekipe do desetog mesta.

Današnji rivali su se sastali na kvalifikacionom turniru za OI i tada je Brazil u ključnom meču savladao Japan sa 3:2 u setovima.

NAŠ TIP: +181,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
EURO 2024: Dok se Srbija pita Šta ono bi?!, a Hrvati isto to zbog događaja u Zagrebu - igra se nameštena utakmica na Evropskom prvenstvu?!

EURO 2024: Dok se Srbija pita "Šta ono bi?!", a Hrvati isto to zbog događaja u Zagrebu - igra se nameštena utakmica na Evropskom prvenstvu?!

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, uhvatilo je pun zamah, a 13. radnog dana u Nemačkoj došao je na red i epilog u preostale dve grupe, za kraj prve faze nadmetanja. Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira dalje, ali i te kako je u žiži interesovanja. A sve najnovije, najzanimljivije, ali i najvažnije vesti sa Evropskog prvenstva možete uživo da pratite u blogu portala "Novosti".

26. 06. 2024. u 12:00 >> 14:43

Komentari (0)

NAJSREĆNIJI ZNAK HOROSKOPA U JULU 2024! Iznenadna zarada, nova nekretnina i pravi izbor ljubavi