KAD AKO NE SAD? Sjajni bek mora da zablista kako bi Minesota izbegla ''metlu''

V.M.

28. 05. 2024. u 14:02

NAŠ večerašnji izbor je Entoni Edvards čiji Timbervulvsi moraju slaviti na četvrtoj utakmici finala Zapadne konferencije kako ne bi bili ''izmetlani'' od strane Dalasa (2.30).

КАД АКО НЕ САД? Сјајни бек мора да заблиста како би Минесота избегла метлу

FOTO: Tanjug/AP

Entoni Edvards je u dosadašnjem toku plej-ofa bio jedan od najboljih igrača u doigravanju, ali protiv Maveriksa to nije pokazao i pruža dosta slabe partije po svom standardu u finalu Zapada.

Dalas je pronašao način da uspori sjajnog beka koji šutira samo 38% iz igre i mora da podigne nivo igre kako njegova ekipa ne bi bila ''izmetlana'' od strane Maveriksa.

Minesota jednostavno mora da slavi večeras, mora da odigra znatno bolje do sada, a to važi i za Edvardsa koji još nije ubacio 30+ poena u ovoj seriji.

Bivši student Džordžije nije neko ko se plaši da preuzme odgovornost, zna da je ova utakmica najbitnija u dosadašnjem toku sezone i očekujemo da prebaci zadatu granicu,

NAŠ TIP: Entoni Edvards +26,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
EURO 2024: Dok se Srbija pita Šta ono bi?!, a Hrvati isto to zbog događaja u Zagrebu - igra se nameštena utakmica na Evropskom prvenstvu?!

EURO 2024: Dok se Srbija pita "Šta ono bi?!", a Hrvati isto to zbog događaja u Zagrebu - igra se nameštena utakmica na Evropskom prvenstvu?!

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, uhvatilo je pun zamah, a 13. radnog dana u Nemačkoj došao je na red i epilog u preostale dve grupe, za kraj prve faze nadmetanja. Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira dalje, ali i te kako je u žiži interesovanja. A sve najnovije, najzanimljivije, ali i najvažnije vesti sa Evropskog prvenstva možete uživo da pratite u blogu portala "Novosti".

26. 06. 2024. u 12:00 >> 14:43

Komentari (0)

DVA PROROČANSTVA KOJA SU JOJ OBELEŽILA ŽIVOT: Oba su se ostvarila, a kada se seti jednog uvek se rasplače