SPREMAN ZA NOVO FINALE: Timbervulvsi nemaju odgovor za neverovatnog Irvinga

V.M.

28. 05. 2024. u 14:43

JOŠ jedan naš večerašnji izbog je plejmejker Dalasa koji večeras pobedom nad Minesotom može da se plasira u veliko finale NBA lige (2.30).

СПРЕМАН ЗА НОВО ФИНАЛЕ: Тимбервулвси немају одговор за невероватног Ирвинга

FOTO: Tanjug/AP

Iako je par godina lutao i pružao dosta slabe partije, Kajri Irving je pronašao dom u Dalasu gde podseća na najbolje dane i spreman je da zaigra u novom finalu.

Dok je igrao za Klivlend redovno je nastupao u finalima, a posebno se pamti ono iz 2016. kada je u sedmoj utakmici preko Stefa Karija pogodio trojku koja je donela titulu Kavalirsima.

Njegovi nastupi u ovom plej-ofu sliče onima iz tog perioda i uz Dončića je najzaslužniji za to što se Dalas nalazi nadomak plasmana u veliko finale.

Sjani plej ima najbolju kontrolu lopte u čitavoj ligi i kada se to upari sa njegovom brzinom, odnosno snalažljivošću jasno je zašto pravi velike probleme Minesoti.

Kroz čitavu karijeru Irving je bio igrač koji se ne plaši bitnih utakmica, uglavnom pruža odlične partije u njima i verujemo da će to večeras ponovo biti slučaj.

NAŠ TIP: Kajri Irving +22,5 (kvota 1,57)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
EURO 2024: Dok se Srbija pita Šta ono bi?!, a Hrvati isto to zbog događaja u Zagrebu - igra se nameštena utakmica na Evropskom prvenstvu?!

EURO 2024: Dok se Srbija pita "Šta ono bi?!", a Hrvati isto to zbog događaja u Zagrebu - igra se nameštena utakmica na Evropskom prvenstvu?!

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, uhvatilo je pun zamah, a 13. radnog dana u Nemačkoj došao je na red i epilog u preostale dve grupe, za kraj prve faze nadmetanja. Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira dalje, ali i te kako je u žiži interesovanja. A sve najnovije, najzanimljivije, ali i najvažnije vesti sa Evropskog prvenstva možete uživo da pratite u blogu portala "Novosti".

26. 06. 2024. u 12:00 >> 14:43

Komentari (0)

DVA PROROČANSTVA KOJA SU JOJ OBELEŽILA ŽIVOT: Oba su se ostvarila, a kada se seti jednog uvek se rasplače