NOVA UTAKMICA VEČERAS: Ženska odbojkaška reprezentacija danas od 23.30

Novosti online

31. 05. 2024. u 11:50

PODMLAĐENI sastav Srbije u ženskoj odbojkaškoj Ligi nacija se baš muči, a danas će od 23.30 pokušati da dođe do pobede protiv Kanade.

НОВА УТАКМИЦА ВЕЧЕРАС: Женска одбојкашка репрезентација данас од 23.30

FOTO: OSS

Pošto su naše reprezentativke obezbedile igranje na Olimpijskim igrama, Đovani Gvideti je odlučio da odmori najbolje igračice, dao je priliku mlađim odbojkašicama i onima koje ne dobijaju redovno šansu i to se vidi po rezultatima ekipe.

Srbija je do sada pobedila samo Tajland na šest odigranih utakmica, a uoči današnjeg meča doživela je četiri uzastopna poraza.

Doduše, ove nedelje u Makau je imala dosta teške protivnice, Poljakinje i Turkinje protiv koji su pružile dobre partije, ali su na kraju poražene sa po 3:1 u setovima.

Sa druge strane, Kanađankama ''gori pod nogama'' jer se nalaze usred velike bitke za poslednja mesta koja vode na Olimpijadu.

Moraju zauzeti neko od prvih deset mesta na svetskoj rang-listi na kraju Lige nacija kako bi čekirale vizu za Pariz i za sada im dobro ide jer su trenutno devete sa 292 osvojena poena, mada nemaju pravo na opuštanje jer ne beže mnogo reprezentacijama koje su iza njih.

U najjačem sastavu igraju Ligu nacija, tu su nosioci igre Kira van Rajk i Aleksa Grej, a ove nedelje u Makau su poražene od Amerike (1:3) uz pobedu nad Nemicama (3:1).

Kanada je kvalitetnija reprezentacija od Srbije u ovakvim sastavima i očekujemo da to pokaže na terenu.

NAŠ TIP: Srbija - Kanada hendikep setova 2 (1,5) (kvota 1,67)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI PEVALI, A ONDA... Onda su naišli Danci i desilo se - ovo! (VIDEO)