POSLEDNJI PLES ČUVENE GENERACIJE: Brazilci su željni plasmana na završni turnir

V.M.

03. 06. 2024. u 13:00

DRUGU nedelju odbojkaške Lige nacija za muškarce otvoriće Nemačka i Brazil koji se sastaju u Fukuoki pet sati posle ponoći.

ПОСЛЕДЊИ ПЛЕС ЧУВЕНЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ: Бразилци су жељни пласмана на завршни турнир

Foto Profimedia

Legendarna generacija Brazilaca predvođena Brunom Rezendeom, Lukasom, Lukarelijem, Lealom... na zalasku je i ovo im je verovatno poslednja šansa da što u Ligi nacija, što na Olimpijskim igrama dođu do medalje.

Prvu nedelju igrali su pred svojim navijačima u Rio de Žaneiru i ostvarili su polovičan učinak, savladali su Srbiju i Argentinu uz poraze od Kube, odnosno Italije i trenutno su deveti na tabeli Lige nacija.

Nije Brazil više sila koje se svi plaše, ali i dalje je u pitanju reprezentacija koja poseduje kvalitet da se nađe među prvih osam i tako zauzme mesto na završnom turniru.

Sa druge strane, Nemci igraju u nešto slabijem sastavu i čuvaju svoje najbolje igrače za Olimpijske igre koje su im apsolutni prioritet ovog leta nakon što su iznenađujuće obezbedili direktan plasman na njih u kvalifikacijama kada su bili bolji od Brazila i Italije.

Bez Grozera i Bremea Nemci nemaju kvalitet da se takmiče sa najjačima, a to smo videli u prvoj nedelji kada su na četiri odigrana meča ostvarili samo jednu pobedu, i to protiv Srbije, što je ''plavoj četi'' smanjilo šanse da se nađe u Parizu.

Na poslednjem međusobnom duelu ovih reprezentacija Nemačka je slavila sa 3:1, ali Brazilci su ih pre toga pobeđivali devet puta zaredom i očekujemo da to ponovo učine.

NAŠ TIP: Nemačka - Brazil hendikep setova 2 (1,5) (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
EURO 2024: Albanci su potpuno šokirani, orlovi slave!

EURO 2024: Albanci su potpuno šokirani, "orlovi" slave!

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, hvata pun zamah, a prenos uživo najvažnijih vesti petog "radnog dana", uz obilje zanimljivosti, snimaka, fotografija, utisaka iz reprezentacije Srbije, ali i drugih učesnika, imate priliku da pratite uživo uz blog portala "Novosti".

18. 06. 2024. u 12:00 >> 13:02

Komentari (0)

EURO 2024: Albanci su potpuno šokirani, orlovi doživeli težak udarac