LOŠE VESTI ZA SRBIJU: Amerikanci su odlučili da se više ''ne šale''

V.M.

04. 06. 2024. u 10:45

NAKON slabih rezultata u prvoj nedelji odbojkaške Lige nacija za muškarce, selektor Amerike Džon Spirou je odlučio da pozove sve glavne igrače i igraće u najjačem sastavu u nastavku takmičenja, a prvi protivnik biće im Argentina (22.30).

ЛОШЕ ВЕСТИ ЗА СРБИЈУ: Американци су одлучили да се више не шале

Foto Profimedia

Pošto je reč o dosta staroj reprezentaciji, očekivano je bilo to što su se igrači poput Andersona, Holta, Kristensena.. odmarali prve nedelje, ali sada je došlo vreme da se Amerikanci uozbilje kako bi zauzeli mesto na završnom turniru i usput se što bolje pripremili za Olimpijske igre.

Povratak glavnih igrača u sastav je loša vest za sve reprezentacije, a posebno za Srbiju sa kojima će se Amerikanci sastati ove nedelje jer bi nam pobeda protiv njih donela dosta bodova koji su nam preko potrebni kako bismo se popeli na svetskoj rang-listi, na kojoj moramo biti među prvih devet (trenutno deseti) na kraju Lige nacija kako bismo se plasirali na Olimpijadu.

Amerikanci su 12. na tabeli Lige nacije sa skorom od jedne pobede i tri poraza, ali ta situacija bi trebala ubrzo da se popravi s obzirom na sastav koji Džon Spirou ima na raspolaganju.

Sa druge strane, Argentinci su bili polovični prve nedelje u Rio de Žaneiru. Otvorili su takmičenje porazima od Japana i Brazila, a nakon toga su ostvarili uzastopne pobede nad Nemačkom i Iranom.

''Gaučosi'' nisu obezbedili plasman na Olimpijadu, ali dosta sigurno drže osmo mesto na svetskoj rang-listi sa 308 poena na svom saldu, što je čak 70 više od desetoplasirane Srbije.

Kao i Amerika, došli su u najjačem sastavu u Otavu i očekujemo neizvestan meč u kojem verujemo da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +180,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HTEO SAM DA VEŽEM PERTLU...: Milan Marić ispričao anegdotu iz perioda kada je imao 30 kilograma viška