TIP ZA NOĆNE PTICE: Brazilu neće biti lako protiv Irana

V.M.

05. 06. 2024. u 13:35

ODBOJKAŠI Brazila i Irana sastaju se u Fukuoki pet sati posle ponoći.

ТИП ЗА НОЋНЕ ПТИЦЕ: Бразилу неће бити лако против Ирана

Foto Profimedia

Legendarna generacija Brazilaca predvođena Brunom Rezendeom, Lukasom, Lukarelijem, Lealom... na zalasku je i ovo im je verovatno poslednja šansa da što u Ligi nacija, što na Olimpijskim igrama dođu do medalje.

Prvu nedelju igrali su pred svojim navijačima u Rio de Žaneiru i ostvarili su polovičan učinak, savladali su Srbiju i Argentinu uz poraze od Kube, a ovu nedelju započeli su ubedljivim trijumfom nad Nemačkom (3:0) i sada zauzimaju osmo mesto na tabeli.

Nije Brazil više sila koje se svi plaše, ali i dalje je u pitanju reprezentacija koja poseduje kvalitet da se nađe među prvih osam i tako zauzme mesto na završnom turniru.

Sa druge strane, Iran je u velikom padu, doživeo je pet poraza do sada i osvojio je samo četiri seta na tim utakmicama.

Nominalni domaćini imaju par dobrih igrača poput Salehija i Amina u svom sastavu, ali konstantnost u igri čitavog tima im je veliki problem i to je glavni razlog za to što su zacementirani za dno tabele.

Brazil je veliki favorit na večerašnjem duelu, ali pitanje je u kakvom će sastavu igrati i da li će se selektor Rezende odmarati neke startere, a Iranci će biti orni da upišu prvi trijumf, mogli bi da osvoje bar jedan set i verujemo da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: Iran - Brazil +137,5  (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto