SRBIJA NAVIJA ZA HOLANDIJU: Našoj reprezentaciji potrebna pomoć ''lala'' kako bi otišli na Olimpijske igre

V.M.

06. 06. 2024. u 11:45

TAČNO u 17 časova u okviru odbojkaške Lige nacija za muškarce gledaćemo obračun između Kube i Holandije koji može dosta značiti Srbiji u njenom pohodu na Olimpijske igre.

СРБИЈА НАВИЈА ЗА ХОЛАНДИЈУ: Нашој репрезентацији потребна помоћ лала како би отишли на Олимпијске игре

Foto: EPA-EFE/HAYOUNG JEON

Pored ekipa koje su se plasirale u Pariz preko kvalifikacija za Olimpijske igre, svoje mesto tamo dobiće i reprezentacije koje budu među prvih devet na svetskoj rang-listi po okončanju Lige nacija.

Trenutno deveto mesto drži Kuba, ali ona ima samo četiri boda prednosti u odnosu na Srbiju koja je sinoć savladala Holandiju sa 3:0 u setovima i izvršila ozbiljan pritisak na Kubance koji bi u slučaju poraza na današnjem duelu tu poziciju prepustili ''plavoj četi''.

Kuba je odlično započela ulešće u Ligi nacija i prvu nedelju je okončala sa skorom 3:1, međutim pre par dana je poražena od Kanade koja je ispod nje na svetskoj rang-listi i zbog toga je izgubila dosta poena, tako da više nema pravo na grešku.

Nominalni domaćini su fizički veoma jaka ekipa, imaju izuzetno eksplozivne igrače poput Anhela Lopeza i Janta Erere za koje se očekuje da pruže dosta bolju partiju nego što je bio slučaj protiv Kanađana.

Kubanci će biti veoma motivisani na ovom duelu, ali to je slučaj i sa Holanđanima koji zaostaju velikih 40 bodova za njima na svetskoj rang-listi, ali ukoliko slave ta prednost će se otopiti, pogotovo ukoliko slave sa par setova razlike.

Sve u redovima ''lala'' zavisi od Nimira Abdela Aziza, što su naši navijači imali prilike da vide sinoć, ali sjajni korektor nije mogao sam protiv ''plave čete'' Igora Kolakovića.

Holanđani imaju skor 2-3 u Ligi nacija i trentno su 13. na tabeli, a pobedom bi se priključili borbi za top osam koji idu na završni turnir u Lođu.

Očekujemo neizvestan meč i verujemo da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +176,5 (kvota 1,93)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru