SLOVENCI SU KONAČNO ZAUSTAVLJENI: Ipak, povratak na pobedničku stazu ne bi trebao da bude problem za ''zmajčeke''

V.M.

09. 06. 2024. u 10:50

DANAS ćemo od 12.30 u okviru Lige nacija gledati obračun odbojkaša Slovenije i Bugarske.

СЛОВЕНЦИ СУ КОНАЧНО ЗАУСТАВЉЕНИ: Ипак, повратак на победничку стазу не би требао да буде проблем за змајчеке

Foto: Profimedia

Slovenci su sjajno otvorili Ligu nacija, vezali su šest pobeda u kojima su savladali reprezentacije poput Poljske i Brazila, međutim njihovoj seriji je došao kraj protiv Japana.

Išikava, Takahaši i družina su nošeni publikom slavili sa 3:1 u setovima, ali to i dalje ne oduzima nešto od sjajne kampanje koju imaju izabranici Georgea Kretua.

Sa skorom 6-1 zauzimaju četvrto mesto na tabeli i gotovo sigurno će se naći na završnom turniru, a što je još bitnije zaigraće i na Olimpijskim igrama u Parizu koje su glavni događaj ovog leta.

Sa druge strane, Bugari su podmladili tim, doveden je selektor Blanđini koji će raditi sa njima i trebaće im dosta vremena da se takmiče sa najjačima.

Ne pomaže im činjenica da se krajem klupske sezone povredio njihovoj najbolji igrač Aleksandar Nikolov, tako da i ne čudi što su među lošijim reprezentacijama u takmičenju sa skorom 2-5.

Slovenci su kvalitenija reprezentacija i pobeda ne bi smela da se dovodi u pitanje, ali kvota na fiks je mala pa smo se odlučili da predložimo plus poena u prvom setu jer verujemo da poletni Bugari mogu da se nose sa ''zmajčekima'' u uvodnom setu ako dobro otvore meč.

NAŠ TIP: +44,5 (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
EURO 2024: Sporan kraj takmičenja u grupi E! Srbija vida rane, Englezi u šoku, Hrvati takođe

EURO 2024: Sporan kraj takmičenja u grupi E! Srbija "vida rane", Englezi u šoku, Hrvati takođe

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, uhvatilo je pun zamah, a 13. radnog dana u Nemačkoj došao je na red i epilog u preostale dve grupe, za kraj prve faze nadmetanja. Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira dalje, ali i te kako je u žiži interesovanja. A sve najnovije, najzanimljivije, ali i najvažnije vesti sa Evropskog prvenstva možete uživo da pratite u blogu portala "Novosti".

26. 06. 2024. u 12:00 >> 19:56

Komentari (0)

DRUGAČIJE I NIJE MOGLO: Nikola Jokić napravio incident na okupljanju košarkaša Srbije