SREĆA JE GASKEOV NAJBOLJI PRIJATELJ: Francuz je ispao već u kvalifikacijama, a zatim je obezbedio direktan plasman u drugo kolo

M.M.

13. 06. 2024. u 08:18 >> 08:23

RIŠAR Gaske i Brendon Nakašima će se sastati na turniru u Nemačkoj.

СРЕЋА ЈЕ ГАСКЕОВ НАЈБОЉИ ПРИЈАТЕЉ: Француз је испао већ у квалификацијама, а затим је обезбедио директан пласман у друго коло

Foto Profimedia

Francuski teniser je u Štutgartu najpre zaigrao u kvalifikacijama, u prvom kolu je savladao Benjamina Bonzija maksimalnim rezultatom, a zatim je pretrpeo poraz od sunarodnika Pjer-Iga Erbera.

Rišar je spakovao kofere, ali je ubrzo morao i da se raspakuje jer je dobio priliku da se kao "srećni gubitnik" nadmeće u glavnom žrebu. Aleksandar Zverev mu je ustupio mesto i Gaske je samim tim bio slobodan u prvom kolu.

Njegov današnji protivnik je na samom startu bio bolji od Kristofera Jubenksa, ostvario je pobedu maksimalnim rezultatom nakon 80 minuta igre.

Verujemo da će Nakašima nastaviti sa dobrim partijama. 

NAŠ TIP: Gaske - Nakašima 2-2 (kvota 1,53)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
EURO 2024: Albanci su potpuno šokirani, orlovi slave!

EURO 2024: Albanci su potpuno šokirani, "orlovi" slave!

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, hvata pun zamah, a prenos uživo najvažnijih vesti petog "radnog dana", uz obilje zanimljivosti, snimaka, fotografija, utisaka iz reprezentacije Srbije, ali i drugih učesnika, imate priliku da pratite uživo uz blog portala "Novosti".

18. 06. 2024. u 12:00 >> 13:02

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto