NE MOŽE IM NIKO NIŠTA: Nezaustavljivi Brazil juri desetu pobedu u nizu!

V.M.

13. 06. 2024. u 10:15

ODBOJKAŠICE Brazila pokušaće da održe perfektan skor u ovogodišnjem izdanju Lige nacija kada od 11 časova u Hongkongu budu ukrstili koplja sa Nemačkom.

НЕ МОЖЕ ИМ НИКО НИШТА: Незаустављиви Бразил јури десету победу у низу!

Foto: Profimedia

Brazilke igraju fenomenalno od samog starta takmičenja i sa devet ostvarenih pobeda su jedina neporažena ekipa u Ligi nacija, a najteži ispit položile su juče protiv Poljakinja koje su takođe bile ''perfektne'' do tog susreta.

Iako su izgubile prvi set, u nastavku su reprezentativke Brazila pokazale da su daleko kvaliteniji protivnik i nisu dozvolile Poljskoj da sakupi više od 17 poena ni u jednom od naredna tri seta.

Do trijumfa ih je predvodila legendarna Gabi sa 24 osvojena poena, a istakli su se još Bergman i Rozemarija koje su upisale 17, odnosno 15 poena.

Danas će za rivala imati slabašne Nemice koje se baš muče tokom čitave Lige nacija, imaju skor 2-7 i ne bi trebale da im prestavljaju težak zadatak.

Ipak, Brazilke su umorne nakon jučerašnjeg susreta sa Poljakinjana i mislimo da im Nemice mogu pružiti otpor na startu meča i zbog toga predlažemo plus poene u uvodnom setu.

NAŠ TIP: Nemačka - Brazil prvi set +44,5 (kvota 2,00)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EURO 2024: Albanci su potpuno šokirani, orlovi imaju razlog za slavlje i razlog za tugu!