FINALE SE SELI U KANADU: Podrška sa tribina je preko potrebna poljuljanom domaćinu

V.M.

13. 06. 2024. u 12:48

U trećoj utakmici finala NHL lige hokejaši Edmonton ojlersa će pred punim tribinama ''Rodžers plejsa'' ugostiti Florida panterse pred punim tribinama (2.00).

ФИНАЛЕ СЕ СЕЛИ У КАНАДУ: Подршка са трибина је преко потребна пољуљаном домаћину

Foto: Profimedia

Nakon dve utakmica u Floridi, serija se sada seli u Kanadu, a veliku prednost imaju Pantersi koji su na krilima maestralnog golmana Sergeja Bobrovskog dobili obe utakmice pred svojim navijačima (3:0, 4:1).

Ruski golman je za sada nerešiva enigma za Ojlerse koji su samo jednaput pronašli put do njegove mreže na prva dva susreta i zaustavio je čak 51 udarac Edmontona ka svom golu.

Pored njega, bitan faktor je i krilni napadač druge linije Evan Rodrigez koji je postigao čak tri gola do sada i polako ističe kandidaturu za MVP-ja finala.

Generalno gledano, Florida je u dosadašnjem toku serije pokazala da je iskusnija, strpljivija ekipa, posebno na drugom meču kada je slavila rezultatom 4:1.

Ipak, serija se sada seli u Kanadu gde je hokej sport broj jedan i sigurno nas očekuje sjajna atmosfera u ''Rodžers plejsu'' koji će po prvi od 2006. godine ugostiti utakmicu finala Stenli kupa.

Kako bi domaćini slavili na ovom meču, biće im potrebna maestralna partija najboljeg hokejaša današnjice Konora Makdejvida koji igra sjajno tokom čitavog plej-ofa i nosi tim na svojim leđima.

Do sada je u finalu podelio samo jednu asistenciju, ali odlično izgleda na terenu i najmanji je razlog za to što njegova ekipa mora da juri zaostatak u nastavku serije.

Verujemo da ćemo danas gledati dosta ujednačeniju utakmicu, Edmonton je pokazao da dosta bolje igra kod kuće u ovom doigravanju, slavio je na četiri od poslednjih pet mečeva u ''Rodžers plejsu'' i očekujemo da smanji zaostatak protiv Pantera.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,20)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama