SRBIJA SE ČUVA ZA OLIMPIJSKE IGRE: Podmlađeni sastav naše reprezentacije je veliki autsajder na današnjem meču

V.M.

15. 06. 2024. u 10:55

NAŠE odbojkašice će danas od 12.20 u Fukoki protiv Japana odigrati pretposlednji meč u ovogodišnjem izdanju Lige nacija.

СРБИЈА СЕ ЧУВА ЗА ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ: Подмлађени састав наше репрезентације је велики аутсајдер на данашњем мечу

FOTO: OSS/FIVB

Selektor Gvideti je odlučio da tokom čitavog toka Lige nacija odmara naše najjače igračice koje su imale vrlo naporne sezone i jasno je da se apsolutno fokusirao na osvajanje zlatne medalje u Parizu.

Čak štaviše, on se nije pojavio na završnoj nedelji Lige nacija, ekipu vode njegovi asistenti, dok se italijanski stručnjak priprema za Olimpijske igre sa nosiocima igre u Beogradu.

Što se tiče same Lige nacija, podmlađeni sastav Srbije ima velike oscilacije u igri, ali borba i požrtvovanje su uvek tu  i pored toga što im je skor 3-7 većinu mečeva su igrale dosta dobro.

Iskustvo je ono što najviše fali ovoj ekipi koja je uglavnom sastavljena od igračica iz domaće lige, uz par njih koje igraju u inostranstvu.

Danas će biti veliki autsajderi jer igraju protiv Japanki koje pored toga što su jedna od najjačih reprezentacija na svetu, igraju pred svojim navijačima u Fukuoki što im je dodatni motiv da se dokažu.

Domaćini su bili u seriji od četiri vezana trijumfa sve do pre par dana kada su neočekivano ispustili dva seta prednosti protiv Kanade koja je napravila veliki preokret.

Ipak, to nije mnogo uticalo na poziciju Japana, trenutno su pete sa skorom 7-3 i sigurno će se naći na završnom turniru u Bangkoku.

Srbija je pokazala da može da uzme set protiv svake ekipe u Ligi nacija, očekujemo borben meč i verujemo da će Japan trijumfovati, ali verujemo da će naše reprezentativke ''skupo prodati kožu'' i tipujemo plus poene na meču.

NAŠ TIP: +133,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama