NEKADA JE TO RADIO SA SRBIJOM, SADA SA TURSKOM: Sjajni trener je ozbiljno ''naštelovao'' svoju ekipu koja je vezala šest pobeda!

V.M.

15. 06. 2024. u 11:10

APSOLUTNI derbi današnjeg programa Lige nacija za odbojkašice igra se u Hongkongu gde će se sastati Kina i Turska.

НЕКАДА ЈЕ ТО РАДИО СА СРБИЈОМ, САДА СА ТУРСКОМ: Сјајни тренер је озбиљно наштеловао своју екипу која је везала шест победа!

Odbojkaški savez Srbije

Kao što je bilo očekivano pre početka takmičenja, ove ekipe su među najjačima u takmičenju, a na tabeli je za nijansu bolja Turska sa skorom 8-2, naspram sedam pobeda i tri poraza koje su zabeležile Kineksinje.

Ono što je najbitnije je to da su već osigurale plasman na završni turnir u Bangkoku, koji će im poslužiti kao ozbiljna priprema za najbitnije takmičenje ovog leta, Olimpijske igre u Parizu.

Što se tiče forme, kao što je nekada radio sa Srbijom, selektor Santareli sada radi sa Turkinjama. Ozbiljno ih je ''naštelovao'' i nakon nešto klimavijeg starta, njegove izabranice su vezale šest pobeda, a najskorija žrtva bila im je Dominikanska republika koju su rutinski savladali sa 3:1 u setovima.

Sa druge strane, Kineksinje imaju ozbiljnu podršku sa tribina u Hongokngu i to se vidi na terenu, jer ove nedelje i dalje nisu izgubile nijedan set. Prvo su bile bolje od Bugarske, a zatim i od Nemačke.

Naravno, ovaj meč će biti repriza prošlogodišnjeg finala Lige nacija u kojoj su Turkinje slavile rezultatom 3:1, mada vredi napomenuti da su Kineskinje na identičan način slavile kada su se sastale u grupnoj fazi tog takmičenja.

Očekujemo veoma neizvestan meč, pitanje je da li će se treneri odlučiti za određene rotacije u sastavima kako bi ''sakrili karte'' za završni turnir na kojem se ovi timovi mogu sastati, ali i pored toga verujemo da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +180,5 (kvota 1,88)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EURO 2024: Albanci su potpuno šokirani, orlovi imaju razlog za slavlje i razlog za tugu!