PANTERI SU SPREMNI DA NOKAUTIRAJU OJLERSE: Najbolji igrač sveta mora staviti domaći tim na svoja leđa kako se to ne bi desilo

V.M.

15. 06. 2024. u 11:40

U četvrtoj utakmici finala NHL lige hokejaši Edmonton ojlersa će pred punim tribinama ''Rodžers plejsa'' ugostiti Florida panterse koji vode sa velikih 3:0 u seriji (2.00).

ПАНТЕРИ СУ СПРЕМНИ ДА НОКАУТИРАЈУ ОЈЛЕРСЕ: Најбољи играч света мора ставити домаћи тим на своја леђа како се то не би десило

Foto: Profimedia

Panteri dominiraju u dosadašnjem toku serije, igraju bolji hokej, mirni su i staloženiji na ledu, organizovani su i zbog svega toga vode sa 3:0 u seriji.

Nakon dve rutinske pobede kod kuće, Florida je pre par večeri slavila sa 4:3 u ''Rodžers plejsu'', ali rezultat ne prikazuje realno ono što se odigralo na ledu.

Panteri su do samog kraja vodili sa 4:1, ali su nakon autogola i majstorskog poteza Meklauda od gotovog napravili veresiju, međutim nisu dozvoili Edmontonu da dođe do preko željenog izjendačenja.

Ojlersi će danas biti motivisani da izbegnu popularnu ''metlu'', a vetar u leđa daće im podrška sa tribina ''Rodžers plejsa'' koja je među najboljima u ligi.

Kako bi to učinili biće im potrebna odlična parija najboljeg hokejaša sveta Konora Mekdejvida koji je podelio par asistencija u ovom finalu, ali nije uspeo sam da pronađe put do mreže Sergeja Bobrovskog koji ima jedno od najboljih golmanskih finala u skorijoj istoriji Stenli kupa.

Sjajni ruski čuvar mreže je u potpunosti ''zaludeo'' Edmonton i odbranio je neverovatnih 95% udaraca upućenih ka njegovom golu.

Zanimljivo je to da nijedan meč u dosadašnjem toku serije nije ušao u produžetke, svi su bili rešeni u regularnom delu, a mi verujemo da je došlo vreme da odgledamo bar jednu dodatnu trećinu.

NAŠ TIP: X (kvota 4,10)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto