NEMCI SU SE UOZBILJILI: Mogu biti izuzetno neugodan rival za ''galske petlove'' koji će biti bez par prvotimaca na ovom susretu

V.M.

19. 06. 2024. u 07:35

TREĆU nedelju odbojkaške Lige nacija otvaraju Nemci i Francuzi koji se sastaju od devet časova u Manili.

НЕМЦИ СУ СЕ УОЗБИЉИЛИ: Могу бити изузетно неугодан ривал за галске петлове који ће бити без пар првотимаца на овом сусрету

Foto: Profimedia

Nakon što su odmarali dosta bitnih igrača za vreme prve nedelje, Nemci su se uozbiljili u drugoj nedelji, samu završnicu turnira dočekuju na 11. mestu tabele sa skorom 3-5.

Uoči današnjeg susreta ostvarili su trijumfe nad Bugarskom i Turskom, a malo im je falilo da budu ''perfektni'' u Japanu gde ih je jedino pobedio Japan (2:3 u setovima).

Svakako, najbitnija stvar za Nemce je to da su se već plasirali na Olimpijske igre zbog sjajnih igrara u prošlogodišnjim kvalifikacijama, ali sada imaju priliku da odu i na završni turnir Lige nacija jer osmoplasirana Kuba ima samo pobedu više (skor 4-4) i sigurno je da će biti motivisani da to i učine.

Sa druge strane, Francuzi tempiraju formu za Pariz u kojem će pred svojim navijačima braniti titulu Olimpijskog šampiona zarađenu u Tokiju 2021. godine.

Radi se i izuzetno kvalitetnoj i iskusnoj reprezentaciji koja igra dosta dobro ove godine u Ligi nacija i peta je na tabeli sa skorom 6-2.

Selektor Andrea Đani sa sobom ima sve najbolje igrače na raspolaganju izvan povređenog Šinenjezea i verovatno Ngapeta koji takođe ima manjih zdravstvenih problema, međutim, pitanje je koliko želi da ih umara pred Olimpijadu, ali takođe ne sme ni preterati u njihovom odmaranju kako ne bi ispali iz forme pre igara u Parizu, tako da su rotacije česte kod italijanskog stručnjaka i nikad se ne zna kakav će sastav izvesti.

Upravo zbog toga preldažemo plus na ovom meču, jer iako ''galski petlovi'' budu u najjačem sastavu, verujemo da Nemci mogu da im ''otkinu'' bar jedan set pošto su pokazali zaista dobre igre od kada su im se standardni prvotimci vratili u ''pogon'' nakon što su se odmarali tokom prve nedelje Lige nacija.

NAŠ TIP: Nemačka - Francuska +177,5 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STARO FENG ŠUI PRAVILO: Dve stvari koje nikome ne treba da pozajmljujete - veruje se da ćete privući bedu