BORBA ZA BRONZU: Očekivalo se da ovi timovi igraju finale, ali do toga nije došlo

V.M.

30. 06. 2024. u 10:20

ZA treće mesto u Ligi nacija za odbojkaše boriće se Poljska i Slovenija koje se sastaju u ''Atlas areni'' u Lođu od 17 časova.

БОРБА ЗА БРОНЗУ: Очекивало се да ови тимови играју финале, али до тога није дошло

FOTO: Profimedia

Pre početka završnog turnira u Lođu očekivalo se da se ove reprezentacije nađu u finalu. Pored toga što su branioci titule i imaju podršku sa tribina, Poljaci su najbolja ekipa na svetu, međutim u jučerašnjem meču su doživeli neočekivan poraz od Francuza (2:3 u setovima) i sada moraju da se zadovolje borbom za bronzu.

Iako su želeli da odbrane titulu, verujemo da ovaj poraz nije toliko potresao izabranike Nikole Grbića koji su fokusirani na Olimpijske igre gde su glavni favoriti za zlato.

Podsetimo, odbojkaški turnir u Parizu će trajati od 27 jula do 11 avgusta.

Sa druge strane, Slovenci su bili najbolja ekipa regularnog dela Lige nacija, doživeli su samo jedan poraz od Japanaca u tom periodu, a upravo su ''samuraji'' bili ti koji su ih savladali u polufinalu.

Iako su igrali bez Rana Takahašija, to nije bio problem za Japance koji su slavili sa 3:0 u setovima i tako se plasirali u svoje prvo finale ikada u Ligi nacija.

To je bio razočaravajuće poraz za ''zmajčeke'', posebno jer nisu osvojili nijedan set, ali vremena za tugu nema jer ih već od 17 časova očekuje obračun za bronzu.

U regularnom delu takmičenja su Slovenci pokazali da znaju kako se pobeđuje Poljska koju su savladali u prvoj nedelji Lige nacija maksimalnim rezultatom (25:20, 25:21, 25:18).

Danas očekujemo da oba trenera naprave određene rotacije i verujemo da ćemo gledati dosta neizvestan meč zbog čega predlažemo da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +177,5 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERIKA GLEDALA U NEVERICI: Rus izašao pred hiljade Amerikanaca ogrnut ruskom zastavom, evo šta mu se desilo (VIDEO)