NEMAC JE NAMESTIO NIŠANSKE SPRAVE: Pruža najbolje partije u karijeri ove sezone

V.M.

14. 07. 2024. u 10:40

U prvom kolu Vorld mečpleja, jednog od najprestižnijih turnira na turu, gledaćemo obračun između Dimitrija van den Berga i Martina Šindlera (14.50).

НЕМАЦ ЈЕ НАМЕСТИО НИШАНСКЕ СПРАВЕ: Пружа најбоље партије у каријери ове сезоне

Foto: Profimedia

Šindler je jedan od igrača koji su najviše napredovali ove sezone, redovno učestvuje u završnicama turnira, a naplata dobrih igara popularnog "Zida" došla je na "Internacionalnom pikado openu" gde je osvojio svoju prvu profesionalnu titulu pobedivši Gervina Prajsa u finalu (8:4).

Nemac je u ozbiljnom naletu, igra sjajan pikado i retko gubi na turnirima, samo od igrača daleko bolje plasiranih od njega koji je trenutno 23. na svetskoj rang-listi.

Za rivala će danas imati Dimitrija van den Bega koji zna kako se osvaja ovo takmičenje koje je pokorio 2020. godine.

Belgijanac ove sezone pruža promenljive partije, ali dogurao je do polufinala Mastersa uz osvajanje JU-Kej opena u kojem je savladao svetskog broja jedan Luka Hamfrisa u veoma zanimljivom finalu rezultatom 11:10.

Ipak, uoči ovog turnira doživeo je tri uzastopna poraza, tako da se ne nalazi u dobrom ritmu, ali pokazao je da pruža solidne partije na najjačim turnirima i ne treba ga otpisivati.

Od starta godine, današnji rivali su se susreli dva puta i oba igrača su upisala po pobedu, a mi danas prednost dajemo Nemcu koji je i bukmejkerima blagi favorit protiv Van den Berga.

NAŠ TIP: D. Van den Beg - M. Šindler 2 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A POSLE PROKLETA JE AMERIKA: NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

A POSLE "PROKLETA JE AMERIKA": NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao. Dva dana nakon što je isplivao najnoviji snimak sa te proslave, NBA liga je - pohvalila Jokića.

18. 08. 2024. u 20:05

Komentari (0)

FILIPO: Moramo da napustimo NATO