RETKO KO DIŽE PUBLIKU NA NOGE KAO ON: Momak iz Liverpula je apsolutni miljenik fanova širom Engleske

V.M.

14. 07. 2024. u 11:10

U prvom kolu prestižnog pikado turnira, Vorld mečpleja, miljenik fanova Stiven Banting će ukrstiti koplja sa Rajanom Džojsom (15.40).

РЕТКО КО ДИЖЕ ПУБЛИКУ НА НОГЕ КАО ОН: Момак из Ливерпула је апсолутни миљеник фанова широм Енглеске

Foto: Profimedia

Stiven Banting je u svetu pikada poznat kao veliki miljenik publike, retko za koga navijaju kao za njega, pogotovo ako se igra u Engleskoj što je slučaj sa Vorld mečplejom, jednim od tri najveća turnira u sezoni.

Banting je svojim fanovima dao dosta povoda za radovanje ove sezone, pošto je po prvi put u svojoj dugoj karijeri osvojio prvi rangirani turnir (u PDC-u) kada je u finalu Mastersa savladao legendarnog Majkla van Gervena sa 11:7.

Pored toga, momak iz Liverpula je dobro igrao na ostalim turnirima, redovno je dolazio barem do četvrtfinala i može se reći da igra najbolji pikado u svojoj karijeri, tako da sa dosta samopouzdanja dolazi na Vorld mečplej.

Za rivala će imati iskusnog Rajana Džojsa koji ove sezone nije igrao mnogo rangiranih turnira, uglavnom su tu bila manja takmičenja,a najbolje rezultate beležio je u igračkom šampionatu u kojem je dva puta dolazio do finala (peto i četrnaesto izdanje).

Vredi napomenuti da je na evropskom turu na poslednja dva turnira ispadao u prvoj rundi, tako da je sa očekivanjem autsajder na današnjem meču.

Očekujemo rutinski trijumf Bantinga na čijoj će strani pored forme i momemntuma biti i publika koja uglavnom "poludi" kada on izlazi na scenu ispraćen pesmom "Titainijum" od Sije.

NAŠ TIP: S. Banting - M. Džojs 1 (kvota 1,42)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A POSLE PROKLETA JE AMERIKA: NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

A POSLE "PROKLETA JE AMERIKA": NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao. Dva dana nakon što je isplivao najnoviji snimak sa te proslave, NBA liga je - pohvalila Jokića.

18. 08. 2024. u 20:05

Komentari (0)

SRAMOTA! Novak Đoković grmi, nikada nije bio ovakav: Ovo je neverovatno! Apsurd!