TEŽAK DAN NA "POSLU" ZA KOLUMBIJCA: Beretini dokazuje dominaciju!

M.M.

18. 07. 2024. u 11:59

BERETINI i Galan će odmeriti snage u 1/8 finala Gštada.

ТЕЖАК ДАН НА ПОСЛУ ЗА КОЛУМБИЈЦА: Беретини доказује доминацију!

FOTO:EPA-EFE/NEIL HALL EDITORIAL USE ONLY

Kolumbijac će danas na "poslu" imati težak zadatak, s obzirom na to da će se sa druge strane mreže naći 6. nosilac turnira.

Beretini i Galan nemaju prethodnog iskustva u međusobnim mečevima, ali svakako da je Italijan favorit u njihovom prvom susretu.

 Obojica su u prošlom kolu ostvarili pobedu od 2:0 u setovima, nisu se previše zadržavali na terenu, tako da danas na teren obojica izlaze relativno sveži.

Italijan je u uvodnoj rundi bio izuzetno agresivan, te se očekuje da će u istom ritmu i danas pokušati da dokaže dominaciju.

Danijel Galan ima negativan skor u protekloj godini, dok je šljaka podloga koja Beretiniju ove godine najviše odgovora, Italijan je trenutno u solidnoj formi i očekujemo njegovu pobedu.

NAŠ TIP: 2:0 (kvota 1,43)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijana vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijsk igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 13:59

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev