NADAL JE NA OVO ČEKAO VIŠE OD DVE GODINE: "Bik sa Majorke" će danas biti veoma motivisan!

V.M.

21. 07. 2024. u 11:08

SVOJE prvo finale po povratku sa povrede Rafael Nadal će odigrati danas protiv Nuna Borgesa u turniru u Bostadu (14.00).

НАДАЛ ЈЕ НА ОВО ЧЕКАО ВИШЕ ОД ДВЕ ГОДИНЕ: Бик са Мајорке ће данас бити веома мотивисан!

FOTO: Tanjug/AP

Od kada se vratio na teren Rafael Nadal nije dominantan kao nekada, povrede su ga "osakataile", ali šampionsko srce je i dalje tu i danas će imati priliku da osvoji prvu titulu ove godine.

"Bik sa Majorke" je u Bostad došao kao jedan od glavnih favorita i za sada je opravdao tu ulogu. Prva dva meča dobio je rutinski, protiv Borga i Norije, a nakon toga usledio je teži deo posla.

Protiv Navonea u četvrtfinalu, a zatim i protiv Ajdukovića u polufinalu gubio je prvi set, ali borbenost koja ga je krasila kroz čitavu karijeru i oba puta je slavio posle preokreta.

Rival u finalu biće mu Nuno Borges koji je ima dosta lakši put do finala, nije igrao protiv nijednog igrača iz top 100 i izgubio je samo jedan set do sada od zemljaka Roke.

Verujemo da je došlo vreme da Nadal osvoji prvu titulu posle povratka na teren, a uz fiks bi dodali i plus gemove pošto teško da Rafa može da pobedi Borgesa u dva seta.

NAŠ TIP: Borges - Nadal 2&+22,5 (kvota 3,00)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

PEVAČICA OTKRILA DA SU JOJ DIJAGNOSTIKOVANA DVA NEUROLOŠKA POREMEĆAJA: Znam da ima toliko ljudi koji prolaze kroz isto