ZVEREV BRANI TITULU KOD KUĆE: Nemački teniser je veliki favorit u finalu Hamburga

V.M.

21. 07. 2024. u 11:48

U finalu ATP tunira u Hamburgu gledaćemo obračun između miljenika domaće publike Aleksandra Zvereva i Artura Fils (15.00).

ЗВЕРЕВ БРАНИ ТИТУЛУ КОД КУЋЕ: Немачки тенисер је велики фаворит у финалу Хамбурга

FOTO: Tanjug/AP

Zverev ove sezone igra možda i najbolji tenis u karijeri, osvojio je masters u Rimu, a pored njega je došao do finala Rolan garosa, kao i polufinala Australijan opena.

Priliku za novu titula imaće danas, pošto će igrati u finalu Hamburga, turnira koji je osvojio pobedišvi Lasla Đerea u finalu. 

Saša je rodom iz Hamburga, voli da igra pred svojim publikom, a to smo i videli na ovom turniru pošto je na putu do finala izgubio samo jedan set od Gastona.

Pored francuskog tenisera, bio je bolji De Jonga, Žanga i Martineza, tako da je sa razlogom veliki favorit protiv Filsa.

Fils je imao dosta teže rivale u Hamburgu i igrao je sa četiri tenisera iz top 60 na ATP rang-listi. Doduše, najveći rival mu je trebao biti  Rune koji je predao meč posle jednog odigranog seta, a pored Danca bio je bolji od Munara, Đerea i Baeza.

Mladi Francuz će danas biti rasterećen, sav pritisak je na Zverevu i Fils će probati da dođe do iznenađenja koje bi mu donelo drugu titulu u karijeri (prvu posle Liona 2023. godine).

NAŠ TIP: A. Zverev - A. Fils 1 (kvota 1,35)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

PEVAČICA OTKRILA DA SU JOJ DIJAGNOSTIKOVANA DVA NEUROLOŠKA POREMEĆAJA: Znam da ima toliko ljudi koji prolaze kroz isto