VELIKI DERBI U PRVOM KOLU: "Azuri" su među glavnim kandidatima za zlato!

V.M.

27. 07. 2024. u 09:40

DERBI prvog dana odbojkaškog turnira za muškarce odigraće se od 13 časova kada koplja budu ukrstili Italija i Brazil.

ВЕЛИКИ ДЕРБИ У ПРВОМ КОЛУ: Азури су међу главним кандидатима за злато!

Foto Profimedia

Iako imaju veoma mlad tim, Italijani su među glavnim favoritima za zlato na Olimpijskim igrama, akutelni su svetski prvaci, kao i evropski vicešampioni i sa razlogom se dosta očekuje od ove generacije.

Selektor Di Đorđi je odmarao nosioce igre za vreme završnog turnira Lige nacija, tako da su Đaneli, Mikjeleto, Lavija... imali vremena da se pripreme isključivo za ove igre.

Sa druge strane, Brazilci su dosta iskusniji, čuvena generacija predvođena tehničarom Brunom Rezendeom je na zalasku, ali imaće šta da kaže u Parizu i očekuje se da budu među ekipama koje će se boriti za medalju.

Nakon zlata u Riju, Brazil je ostao bez odličja u Tokiju, što je dodatni motiv ovoj generaciji da se sa medaljom oprosti od nacionalnog dresa.

Problem za "karioke" može biti zdravstveno stanje startera Leala i Alana Souze, muče ih povrede i pitanje je da li će nastupati, mada Alana ima ko da zameni, njegov rođeni brat Darlan, ali naturalizovanog Kubanca nema ko da odmeni i biće zanimljivo videti da li će se naći na terenu od prvog minuta.

Današnji rivali su odigrali već jedan meč ove sezone u prvoj nedelji Lige nacija, igrali su najjači timovi i u trileru u Riju slavila je Italija rezultatom 3:2 u setovima.

Mi verujemo da ćemo i danas gledati zanimljiv meč i tipujemo plus poene na ovom obračunu odbojkaških sila.

NAŠ TIP: +180,5 (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVEČANO OTVORENE OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU! Ceremonija koja se obračunala sa tradicijom i nikog nije ostavila ravnodušnog (FOTO/VIDEO)