"POSLEDNJI PLES": Vremešni Amerikanci su došli u Pariz po medalju!

V.M.

27. 07. 2024. u 13:15

ZAVESU na današnji program muške odbojke na Olimpijskim igrama u Parizu "spustiće" Amerika i Argentina (21.00).

ПОСЛЕДЊИ ПЛЕС: Времешни Американци су дошли у Париз по медаљу!

Foto Profimedia

Amerikanci su među najiskusnijim ekipama na ovom turniru, ekipa im je pretežno sastavljena od igrača koji imaju preko 30 godina i ovo je poslednji turnir na kojem će ova sjajna generacija igrati zajedno.

Sjajni korektor Anderson je najavio povlačenje, a isto se očekuje od čuvenog srednjaka Dejvida Smita, a kako nemaju dobre zamene za njih pitanje je kako će izgledati američka reprezentacija posle ovih igara.

Ipak, sadašnjost je druga stvar, selektor Džon Spirou ima odličan sastav na raspolaganju i Amerikanci se sa pravom nadaju napadu na medalju, a po bukmejkerima su četvrti favorit na ovom takmičenju.

Za rivala će imati aktuelne osvajače bronzane medalje, reprezentaciju Argentine koja će teško ponoviti uspeh iz Tokija. "Gaučosi" su takođe kvalitetna ekipa, ali u Ligi nacija uoči olimpijade nisu pokazali dobre igre i ne nalaze se u dobrom ritmu uoči turnira.

Njih sa klupe predvodi odlični Marselo Mendez, a na terenu će sve zavisiti od dizača Lućana De Čeka koji mora odigrati na visokom nivou kako bi Argentinci imali ikakve šanse.

Ove repretentacije su se susrele u Ligi nacija krajem juna i tada je Amerika ubedljivo slavila sa 3:0 u setovima, a danas očekujemo novu rutinski pobedu Kristensena i družine.

NAŠ TIP: Amerika - Argentina hendikep setova 1 (-1,5) (kvota 1,82)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE NEPRIMERENO! STVARNO NE RAZUMEM! Novak Đoković u čudu posle prvog meča na Olimpijskim igrama