BIĆE NEIZVESNO: Ove dve reprezentacije su poprilično ujednačene

V.M.

28. 07. 2024. u 12:20

POSLEDNjU utakmicu današnjeg programa muškog odbojkaškog turnira na Olimpijskim igrama u Parizu odigraće Slovenija i Kanada (21.00).

БИЋЕ НЕИЗВЕСНО: Ове две репрезентације су поприлично уједначене

Foto: Profimedia

Iako nisu među glavnim favoritima za medalju, ove reprezentacije imaju čemu da se nadaju na olimpijadi. I jedni i drugi su dosta kvalitetni, imaju nekoliko odličnih igrača i mogu da budu neugodan protivnik svakoj reprezentaciji.

Takođe, Slovenci i Kanađani imaju odlične trenere, prve predvodi George Kretu, a druge Tuomas Samelvuo, menadžeri koji se kotiraju visoko na listi trenerskih stručnjaka u odbojkaškom svetu.

Večerašnji rivali su poprilično ujednačeni, primači su im sličnog kvaliteta, kao i korektori, ali Slovenci imaju prednost na poziciji srednjaka i tehničara, što može prelomiti meč u njihovu korist.

Slovenija i Kanada su se već susrele ove sezone, odigrale su veoma neizvesnu utakmicu u Ligi nacija krajem maja kada su "zmajčeki" slavili sa 3:2 u setovima, a mi verujemo da će i večeras biti zanimljivo, da ćemo gledati bar četiri, ako ne i svih pet setova i zbog toga predlažemo da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +181,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE NEPRIMERENO! STVARNO NE RAZUMEM! Novak Đoković u čudu posle prvog meča na Olimpijskim igrama