SVE JE SPREMNO ZA "POSLEDNJI PLES": Nole ruši Rafu u njegovoj kući i ide ka olimpijskom zlatu!

M.M.

29. 07. 2024. u 07:48

NOVAK Đoković će se u drugom kolu Olimpijskih igara u Parizu sastati sa Rafaelom Nadalom.

СВЕ ЈЕ СПРЕМНО ЗА ПОСЛЕДЊИ ПЛЕС: Ноле руши Рафу у његовој кући и иде ка олимпијском злату!

FOTO: AP

Sudbina je htela da 60. duel odigraju roviti, nedovoljno fizički spremni, ali još uvek gladni dokazivanja. Novi teniski blokbaster imaćemo već u drugom kolu Olimpijskih igara u Parizu.

Trka za najboljeg igrača svih vremena je odavno završena, srpski teniser je ispisao stranice istorije koje će dugo biti zapečaćene.

Poraz neće promeniti njihove karijere, ali pobeda bi Novaku dosta toga donela, nastavio bi trku za Olimpijsko zlato, zapravo i jedini veliki trofej koji mu nedostaje u kolekciji.

Najsjajnija medalja u Gradu svetlosti ne bi Srbina digla u nebesa, jer to već jeste, ali bi on lično osetio veliko olakšanje.

Ovo neće biti njihov prvi susret na olimpijadi, dobrom pamtimo polufinale Pekinga 2008. godine i Noletov smeč koji je dugo ostao neprežaljen.

Rivalstvo koje dugo neće biti ponovljeno se nastavlja, mnogi ga zovu "poslednjim plesom", ali Njujork je već iza vrata i ne znamo šta nam nosi.

Popularni "Šatrije" se smatra Rafinom kućom i kada istrči na teren ovog stadiona postaje razjareni bik kog ne možete ukrotiti. To je polazilo za rukom samo trojici tenisera, Robinu Soderlingu, Aleksandru Zverevu i upravo Srbinu.

Novak je jedini koji je Rafu dva puta rušio u njegovoj tvrđavi i možemo slobodno reći da je jedini koji je naneo poraz potpuno zdravom "kralju šljake".

"Džoker" vodi u međusobnim duelima (30:29), ali neće propustiti priliku da pobegne još jedan korak najvećem rivalu.

Očekuje nas pravi spektakl, ne možemo biti sigurni da će ovo biti njihova poslednja bitka, ali uživaćemo kao da jeste. Srećno, Nole.

NAŠ TIP: Đoković - Nadal +19,5 (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZABORAVLJENA SRPSKA IMENA: Pogledajte kako su se zvali naši preci prema turskom popisu iz 1455. godine (FOTO)