STIL IGRE NEMACA "PAŠE" AMERIKANCIMA: Kristensen i družina neće dozvoliti "pancerima" da dođu do novog iznenađenja

V.M.

30. 07. 2024. u 10:10

U okviru grupe "C" odbojkaškog turnira u Parizu sastaće se Amerika i Nemačka (13.00) koje su pobedama započele Olimpijske igre i sada imaju lepu šansu da novim trijumfom naprave ogroman korak ka plasmanu u četvrtfinale.

СТИЛ ИГРЕ НЕМАЦА ПАШЕ АМЕРИКАНЦИМА: Кристенсен и дружина неће дозволити панцерима да дођу до новог изненађења

Foto Profimedia

U prvom kolu, Amerikanci su pokazali zašto su po bukmejkerima među glavnim favoritima za osvajanje medalje u Parizu. Prosto su "počistili" Argentince sa terena, nisu im dozvolili da im priprete ni u jednom setu i ubedljivo su slavili sa 3:0.

Izabranici Džona Spiroua su izuzetno iskusna reprezentacija, među najstarijim ekipama su na turniru i imaju veliki broj igrača koji su na zalasku karijera i orni su da se medaljom oproste od reprezentativnog dresa.

Sa druge strane, kao što su iznenadili sve samim kvalifikovanjem na Olimpijske igre, Nemci su nastavili da "prave čuda" savladavši Japan u prvom kolu sa 3:2 u setovima. 

Pravi odbojkaški triler su odigrale te dve reprezentacije, smenjivale su se u prednosti, a kada je Japan poveo sa 2:1 u setovima, svi su mislili da je gotovo, međutim, "panceri" su nošeni četrdesetogodišnjim Grozerom napravili novo iznenađenje i velikim preokretom došli do izuzetno bitne pobede.

Današnji rivali se sada nalaze u odličnim pozicijama, jer pored dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe dalje idu i dve najbolje trećeplasirane reprezentacije, tako da ko večeras pobedi, može se reći da imaju zagarantovano mesto u četvrtfinalu.

Smatramo da je Amerika kvalitetnija reprezentacija, kao i to da stil igre Nemaca "paše" izabranicima Džona Spiroua za koje smatramo da će opravdati ulogu favorita na ovom susretu.

NAŠ TIP: Amerika - Nemačka hendikep setova 1 (-1,5) (kvota 1,52)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZABORAVLJENA SRPSKA IMENA: Pogledajte kako su se zvali naši preci prema turskom popisu iz 1455. godine (FOTO)