OLIMPIJSKI TIKET: Fiks na Japance

V.M.

31. 07. 2024. u 08:53

REDAKCIJA TIP-a vam je za danas spremila tiket sastavljen od mečeva sa Olimpijskih igara u Parizu.

ОЛИМПИЈСКИ ТИКЕТ: Фикс на Јапанце

Foto: Profimedia

Olimpijada

9.00 Poljska - Brazil +180,5 (1,87)

11.00 Hrvatska - Nemačka 2 (1,65)

13.00 Japan - Argentina 1 (1,30)

19.00 Francuska - Egipat 1 (1,30)

Ukupna kvota: 5,21

Odbojkaši Brazila se nalaze u nezavidnoj situaciji, danas moraju da zapnu jer ukoliko ne osvoje bar dva seta, neće držati sudbinu u svojim rukama u poslednjem kolu, dok je Poljska najkvalitetnija reprezentacija na svetu i zbog toga predlažemo plus poena.

Hrvati su veoma loši na ovim Olimpijskim igrama u rukometu, provukli su se protiv Japana, a zatim ih je iznenadila Slovenija, a sa druge strane Nemačka izgleda odlično i ostvarila je dve ubedljive pobede, nad Švedskom i Japanom, "dvojka" je fiks.

Japanci su u prvom kolu "kiksnuli" protiv Nemačke izgubivši sa 2:3 u setovima, jesu osvojili bar jedan bod, ali to nije dovoljno za prolaz dalje, danas bi im pobeda donela gotovo zagarantovan plasman u četvrtfinale, a vredi napomenuti da su Argentince, koji su izgledali veoma loše protiv Amerike na otvaranju turnira (0:3), letos savladali u Ligi nacija sa 3:1 u setovima, iako je igrao bez dva glavna igrača, Išikave i Takahašija.

Rukometaši Francuske su katastrofalno otvorili Olimpijske igre, ubedljivo su poraženi od Danske, pa zatim i Norveške i danas protiv Egipta moraju slaviti inače će se naći u ozbiljnoj opasnosti da budu eliminisani u grupnoj fazi takmičenja.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NADAL POSLE PORAZA: Rafa otvorio dušu nakon što je izgubio od Novaka Đokovića