FRANCUZ DOMINIRA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Miljeniku domaće publike se smeši novo zlato

V.M.

31. 07. 2024. u 11:28

U finalu trke 200 metara prsno za muškarce verujemo u sjajnog Leona Maršana (22.30).

ФРАНЦУЗ ДОМИНИРА НА ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА: Миљенику домаће публике се смеши ново злато

Foto: Profimedia

Francuski plivač se tokom čitave godine posebno pripremao za Olimpijske igre, preskočio je Evropsko prvenstvo u Beogradu i jedini cilj mu je dominacija u Parizu.

Svoju avanturu u prestonici odlično je započeo, u svojoj omiljenoj disciplini 400 metara mešovito je osvojio zlatnu medalju i usput oborio olimpijski rekord.

Sada su mu preostale još tri discipline u kojima se takmiči, 200 metara mešovito, 200 metara delfin i 200 metara prsno, a u dve od te tri će finala biti održana večeras.

Prvo na programu je delfin, dok je prsno dva sata kasnije po zvaničnom rasporedu i biće ovo naporno veče za dvadesetdvogodišnjeg Francuza.

Ipak, iako je njegova najomiljenija disciplina 400 metara mešovito, može se reći da mu najbolje od sva četiri stila ide prsno, što je i pokazao juče u kvalifikacijama i polufinala kada je zabeležio sjajno vreme od 2.08.11, daleko najbolje od svih finalista.

Maršan je silno motivisan, publika ga "nosi" kada pliva, ima sjajnu podršku sa tribina i verujemo da će večeras osvojiti zlatnu medalju u trci na 200 metara prsnim stilom.

NAŠ TIP: Leon Maršan osvaja zlato na 200 m prsno (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NADAL POSLE PORAZA: Rafa otvorio dušu nakon što je izgubio od Novaka Đokovića