VREDI PROBATI: Kvota na olimpijskog šampiona je odlična

V.M.

31. 07. 2024. u 12:50

ZA danas smo vam spremili jedan interesantan predlog sa Olimpijskih igara, a u pitanju je trka na 100 metara slobodnim stilom u kojoj verujemo da mladi David Popović može iznenaditi favorizovanog Pan Džanlea.

ВРЕДИ ПРОБАТИ: Квота на олимпијског шампиона је одлична

FOTO: EPA

Rumunski plivač je jedna od najvećih zvezda ovog sporta, a discipline u kojima se takmiči su 100 i 200 metara slobodnim stilom.

Da je u dobroj formi došao u Pariz, Popović je pokazao osvojivši zlato na 200 metara, a sada mu je preostala još trka na 100 metara u kojoj je treći favorit po kladionicama na večerašnjem finalu.

Bukmejkeri veruju u Pan Džanlea, koji je akutelni svetski rekord postavio upravo u Parizu plivaviš kao deo štafete kineske reprezentacije, ali vredi napomenuti da je jedva prošao kroz kvalifikacije i pokazao je da je ranjiv.

Za razliku od njega, Popović pliva stabilno, konstantno, bez amplituda i na skorašnjem Evropskom prvenstvu u Beogradu osvojio je zlato u disciplinama i 100 i 200 metara slobodnim stilom.

U svojoj polufinalnoj grupi, Popović je osvoji drugo mesto sa vremenom 47,66, odmah iza pomenutog Džalea koji je dominirao sa 47,21.

Verujemo da danas Rumun ima šanse, pogotovo ako dobro otvori trku, jer je poznat kao odličan finišer, a i kvota na njega je sjajna i vredi je probati.

NAŠ TIP: David Popović osvaja zlato na 100 metara slobodnim stilom (kvota 5,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NADAL POSLE PORAZA: Rafa otvorio dušu nakon što je izgubio od Novaka Đokovića