OLIMPIJSKI TIKET: Alkaraz je bivao neubedljiv protiv Pola, ali nikada se nisu sastali na šljaci

O. M.

01. 08. 2024. u 09:34

REDAKCIJA TIP-a vam je za danas spremila tiket sastavljen od mečeva sa Olimpijskih igara u Parizu.

ОЛИМПИЈСКИ ТИКЕТ: Алкараз је бивао неубедљив против Пола, али никада се нису састали на шљаци

FOTO: Tanjug/AP

Olimpijada

10.05 Holandija - Srbija (basketaši) 2 (1,50)

14.00 Alkaraz - Pol +18,5 (1,45)

16.00 Francuska - Angola (rukometašice) +54,5 (1,80)

21.00 Francuska - Kina (odbojkašice) hendikep 1 (1,90)

Ukupna kvota: 7,44

Posle ubedljive pobede nad Amerikancima, usledilo je otrežnjenje, čini se pravovremeno, za naše basketaše u vidu poraza od Kine. Danas ih očekuju dva meča, u prepodnevnom se sastaju sa Holandijom i očekujemo da sigurnom pobedom odgovore na kiks protiv Kineza.

Šampion Rolan Garosa ispao je u dublu, ali nastavlja pohod ka olimpijskom zlatu u singlu, u čemu će ga, nadamo se, sprečiti Novak Đoković. Ali do novog duela sa Srbinom Alkaraz ima još dve prepreke.

Prva je Tomi Pol, koji je za razliku od Španca još u konkurenciji za medalju u dublu, gde njega i Tejlora Frica danas očekuje meč četvrtfinala protiv Britanaca Evansa i Marija. Amerikanac je težak rival Alkarazu, ima dve pobede u četiri međusobna duela, ali nikada se nisu sastajali na šljaci.

Rukometašice Francuske su već posle tri kola obezbedile plasman u narednu rundu, sa tri sigurne pobede protiv Mađarske, Holandije i Brazila. Angola je posle tri kola treća sa po jednom pobedom, porazom i neodlučenom utakmicom. Može se očekivati da će u direktnom susretu poslednjeg kola protiv Brazila odlučivati o četvrtom mestu. Na mečevima Francuske do sada padalo je u proseku 55 golova, a "afričke perle" nešto više (58), pa očekujemo da će i u njihovom međusobnom susretu doći plus.

Kineske odbojkašice će posle velike borbe i teške pobede nad Amerikankama, danas imati znatno lakši posao protiv domaće selekcije Francuske koja jeste veliki autsajder, ali su je kladionice možda ipak malo potcenile postavivši hendikep 23,5 poena. U prvom kolu Francuskinje su izgubile od naše reprezentacije sa ukupno 19 poena razlike.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Uz salsu i vino provereno nezaboravan provod na letovanju po Last Minute cenama u toku avgusta!