NOLE NE ŽELI DA ODUSTANE: Srbin će dati sve od sebe da donese radost svom narodu!

M.M.

02. 08. 2024. u 08:35 >> 10:42

NOVAK Đoković će se u polufinalu Olimpijskih igara sastati sa Lorencom Muzetijem.

НОЛЕ НЕ ЖЕЛИ ДА ОДУСТАНЕ: Србин ће дати све од себе да донесе радост свом народу!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Nole je u Pariz stigao spreman i motivisan, u dosadašnjem delu turnira je opravdao ulogu jednog od favorita, ali u prošlom kolu je doživeo nezgodu.

U duelu sa Stefanosom Cicipasom je osetio bol u kolenu i još uvek se ne zna u kakvom će stanju danas izaći na terenu.

Svetski broj 2 je sve do tog trenutka izgledao sjajno na terenu, u potpunosti je kontrolisao situaciju i nije Grku davao trunku nade.

Prvi set je realizovao u svoju korist rezultatom 6:3, a onda je u drugom nakon potpunog preokreta i zaostatka od 0:4 stigao do taj-brejka i priveo meč kraju.

Imao je Stefanos prednost i od 5:4 i 40:0, međutim, tri set-lopte nisu bile dovoljne protiv najboljeg tenisera svih vremena.

Novak je rekao da će danas izaći na teren bez obzira na to u kakvom je stanju koleno, jer je ovo retka prilika da donese medalju svojoj zemlji.

Lorenco Muzeti je u sjajnoj formi, ali Srbin zna kako se igra protiv takvih igrača.

 Kliknite na link za NAŠ TIP: Đoković - Muzeti 1 (kvota 1,43)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

Minulih dana, neposredno pre nego što su počele Olimpijske igre u Parizu, svetom je prostrujala vest o tome da će Amerikanci možda ostati bez organizacije narednih Igara, a 2028. one treba da se održe u Los Anđelesu. Razlog je njihov bes zbog kineskih plivača i potez na koji su se odlučili. Sada im se taj bes pomalo "obio o glavu" u prestonici Francuske. I to na spektakularan način.

31. 07. 2024. u 23:42

Komentari (0)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!