OLIMPIJSKI TIKET: Argentinci za dobro jutro

V.M.

02. 08. 2024. u 08:25

REDAKCIJA Tipa vam je za danas spremila tiket sastavljen od mečeva sa Olimpijskih igara u Parizu.

ОЛИМПИЈСКИ ТИКЕТ: Аргентинци за добро јутро

FOTO: AP/Tanjug

Olimpijada

9.00 Argentina - Nemačka prvi set 1 (2,20)

13.30 Australija - Grčka +169,5 (1,92)

17.15 Kanada - Španija +168,5 (1,88)

21.00 Japan - SAD +182,5 (1,90)

Ukupna kvota: 15,43

Odbojkaši Argentine danas moraju da igraju na pobedu od 3:0 u setovima kako bi imali ikakve šanse da se plasiraju dalje, verujemo da će motivisani izaći na teren protiv Nemaca i osvojiti prvi set.

Australija igra izuzetno brzu košarku, a to odgovara Janisu koji voli da trči i verujemo da će ubrzati igru Grka i očekujemo da granica poena bude prebačena.

Isto važi i za Kanadu koja ima veliki broj NBA igrača koji su foksurani na napad, a ne toliko na odbranu, ukoliko dobro otvore meč, Španci će morati da se prilagode njihovom stilu igre i verujemo u plus.

Japan i SAD su dve najkvalitetnije ekipe u grupi "C" odbojkaškog turnira u Parizu, očekujemo pravi spektakl u njihovoj režiji, nije nemoguće ni da ćemo gledati punih pet setova i zbog toga igramo plus poene na ovom veoma zanimljivom meču.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

Minulih dana, neposredno pre nego što su počele Olimpijske igre u Parizu, svetom je prostrujala vest o tome da će Amerikanci možda ostati bez organizacije narednih Igara, a 2028. one treba da se održe u Los Anđelesu. Razlog je njihov bes zbog kineskih plivača i potez na koji su se odlučili. Sada im se taj bes pomalo "obio o glavu" u prestonici Francuske. I to na spektakularan način.

31. 07. 2024. u 23:42

Komentari (0)

ZORANA ARUNOVIĆ NIKADA EMOTIVNIJA Olimpijska šampionka u suzama: Mi smo Srbija, zemlja olimpijskog šampiona (FOTO/VIDEO)