OLIMPIJSKI TIKET: Srbija bije odlučujuću bitku za četvrtfinale

O. M.

03. 08. 2024. u 11:40

REDAKCIJA Tipa vam je za danas spremila tiket sastavljen od mečeva sa Olimpijskih igara u Parizu.

ОЛИМПИЈСКИ ТИКЕТ: Србија бије одлучујућу битку за четвртфинале

FOTO: AP/Tanjug

Olimpijski tiket

13.30 Španija - Srbija (košarkašice) -140,5 (1,80)

17.00 Muzeti - Ože-Alijasim 1 (1,80)
19.30 Srbija (vaterpolisti) - Francuska 1 (1,77)
21.00 Kanada - Srbija (odbojkaši) +183,5 (1,90)

Ukupna kvota: 10,89

Košarkašice Srbije će se u trećem kolu grupne faze Olimpijskog turnira sastati sa Španijom. Selektor Marina Maljković nije bila oduševljena igrom naših košarkašica nakon drugog kola i pobede nad Portorikom. Imala je naša rerezentacija veliku prednost u tom duelu, ali su u poslednjoj deonici toliko podbacile da se trijumf dovodio u pitanje.

Olimpijska bronza je ulog današnjeg meča između Lorenca Muzetija i Feliksa Ože-Alijasima na terenima Rolan Garosa. Kanađanin je svojoj zemlji već doneo jedno bronzano odličje, u miks dublu, zbog čega ga je verovatno stigao i umor. Osim toga, kvalitet i trenutna forma jesu na strani Italijana koji ima priliku da svojoj zemlji donese prvo olimpijsko odličje u tenisu posle ravno sto godina.

Dvostruki uzastopni olimpijski šampion u vaterpolu, Srbija, bije odlučujuću bitku za plasman u četvrtfinale, a protivnik je domaćin Francuska koji nikad u ovom veku nije stigao do četvrtfinala olimpijskog vaterpolo turnira.

Za razliku od "delfina", odbojkaška "plava četa" izgubila je sve šanse za plasman u borbu za medalje pa je meč protiv Kanade za naše momke samo stvar prestiža, kao uostalom i za "javorove listove". Pobednik ovog duela biće treći, ali nema šanse da bude među dve najbolje drugoplasirane ekipe. Naši momci bi se pobedom od 3:0 ili 3:1 bodovno izjednačili sa Brazilom i Japanom, ali bi imali lošiji set-količnik, koji nam je "upropastio" maksimalni poraz od Slovenije.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

Minulih dana, neposredno pre nego što su počele Olimpijske igre u Parizu, svetom je prostrujala vest o tome da će Amerikanci možda ostati bez organizacije narednih Igara, a 2028. one treba da se održe u Los Anđelesu. Razlog je njihov bes zbog kineskih plivača i potez na koji su se odlučili. Sada im se taj bes pomalo "obio o glavu" u prestonici Francuske. I to na spektakularan način.

31. 07. 2024. u 23:42

Komentari (0)

LAST MINUTE AKCIJA! Zgrabite popust čak do 360€ i rezervišite svoje letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone!