OLIMPIJSKI TIKET: Poljaci da započnu dan kako treba

V.M.

05. 08. 2024. u 07:45

REDAKCIJA Tipa vam je za danas spremila tiket sastavljen od mečeva sa Olimpijskih igara u Parizu.

ОЛИМПИЈСКИ ТИКЕТ: Пољаци да започну дан како треба

Foto: EPA-EFE/Marian Zubrzycki

Olimpijada

9.00 Slovenija - Poljska 2 (1,55)

17.00 Francuska - Nemačka +178,5 (1,88)

17.30 Nemačka (Ž) - Kanada (Ž) (basket 3X3) 1 (2,25)

Ukupna kvota: 6,56

Četa Nikole Grbića nije izgledala impresivno u grupoj fazi, međutim, u pitanju je vrlo iskusna ekipa koja zna da podigne nivo igre kada je to potrebno, a takođe su Poljaci i daleko kvalitetnija ekipa od Slovenaca, verujemo u "dvojku".

Nemci su pravi hit odbojkaškgo turnira u Parizu, igraju odlično, bili su veoma dobri u grupnoj fazi i verujemo da mogu da pariraju Francuzima koje su pre par meseci pobedili u Ligi nacija, plus poeni su naš predlog.

Za kraj, nemačke basketašice igraju veoma dobro, u naletu su i verujemo da mogu iznenaditi Kanađanke i tako se plasirati u finale turnira, a vredi napomenuti i to da su ih već jednom savladali na Olimpijadi, u grupnoj fazi, kada je bilo 19:15 za Nemice.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JE L VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LJI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

JE L' VAM SAD JASNO? NAJ-BO-LjI JE SVIH VRE-ME-NA! Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato posle neverovatnog finala sa Alkarazom!

Novak Đoković je postao olimpijski šampion. Čovek koji je "sve živo" uradio u tenisu, ostvario je i jedini cilj koji mu je dosad izmicao - Nole je osvojio olimpijsko zlato, i to posle nestvarnog finala na Centralnom terenu Rolan Garosa, na kome je pobedio Karlosa Alkaraza. Konačan rezultat 7:6(3), 7:6(2) pamtiće se kao kruna nestvarne karijere. Ali, i sama borba za zlatnu medalju bila je nestvarna.

04. 08. 2024. u 17:01 >> 17:02

Komentari (0)

ISPLIVAO HIT SNIMAK: Novak Đoković je ovako proslavio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama (VIDEO)