HTELI SU ZLATO, A BORE SE ZA BRONZU: Ko će se pre oporaviti od bolnih poraza pretrpljenih u polufinalu?

V.M.

09. 08. 2024. u 13:30

UTAKMICA za treće mesto odbojkaškog turnira u Parizu biće odigrana od 16 časova, kada se sastaju Italija i Amerika.

ХТЕЛИ СУ ЗЛАТО, А БОРЕ СЕ ЗА БРОНЗУ: Ко ће се пре опоравити од болних пораза претрпљених у полуфиналу?

Foto Profimedia

Ove dve reprezentacije su na turnir došle sa namerom da osvoje zlatnu medalju, ipak, obe su poklekle u polufinalu i moraće da se zadovolje borbom za bronzu.

Amerikanci su u polufinalu naleteli na glavnog favorita, reprezentaciju Poljske, protiv koje su odigrali sjajan meč, ali na njihovu žalost, to nije bilo dovoljno. 

Vodili su sa 2:1 u setovima i sa 8:4 u četvrtom setu, igrali su sjajno i delovalo je da će doći do pobede, međutim, sjajni Leon i Fornal su stavili Poljsku na svoja leđa, neverovatnim servisima je vratili u set i na kraju odveli meč u taj-brejk.

Tamo se igralo poen za poen sve do same završnice kada u Poljaci ponovo dali gas i poveli sa 14-10, ali sjajni Met Anderson je svojim servisima uveo meč u dramu, vezao tri poena i smanjio na 14:13, međutim, Vilfredo Leon je sjajnim prijemom i smečom odveo Poljsku u finale.

Sa druge strane, Italijani su odigrali veoma slabo protiv Francuza koji su im se odužili za prošlogodišnji poraz u polufinalu Evropskog prvenstva, "galski petlovi" su dominirali od početka do kraja i slavili su poprilično rutinski s 3:0 u setovima.

I u četvrtfinalu su "azuri" slabo odigrali protiv Japanaca, ali su uspeli da se provuku, međutim, to nije bio ponovo slučaj i moraće da se zadovolje borbom za bronzu.

Pitanje je u kakvom se stanje nalaze ove reprezentacije nakon razočaravajućih poraza, ali ako budu na nivou, prednost dajemo Amerikancima koji su dosta bolje igrali na ovom turniru i očekujemo da će se nagraditi bronzanom medaljom.

NAŠ TIP: Italija - Amerika 2 (kvota 1,88)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDESNA SRBIJA BEZ OLIMPIJSKOG FINALA U KOŠARCI! Orlovi držali u šaci Tim snova, ali su se Amerikanci nestvarno spasili!