OBRAČUN ZEMLJAKA: Obojica su jako motivisani da se dokažu pred domaćom publikom

V.M.

12. 08. 2024. u 10:08

U poslednjem kolu kvalifikacija za masters u Sinsinatiju sastaće se američki teniser Aleks Mikelsen i Mekenzi Mekdonald (18.30).

ОБРАЧУН ЗЕМЉАКА: Обојица су јако мотивисани да се докажу пред домаћом публиком

FOTO: EPA

Ovo će biti obračun tenisera koji igraju promenljivo tokom čitave godine i za sada nisu uspeli da se okite nijednom titulom od starta 2024. godine.

Zanimljivo je to da su najbolje nastupe imali na istom turniru u Njuportu koji je odigran pre par nedelja. Mekdonald je zaustavljen u četvrtfinalu, gde je bolji od njega bio Rajli Opelka kojeg je Mikelsen savladao u polufinalu, ali u finalu je zaustavljen od strane još jednog zemljaka, Markosa Girona.

Zanimljivo je to da današnji rivali nisu jaki serveri, iako je američka škola tenisa poznata po tome i više se uzdaju u svoje udarce sa osnovne linije.

Smatramo da su Mikelsen i Mekdonald ujednačeni igrači, biće motivisani da se dokopaju glavnog turnira mastersa u Sinsinatiju, gde igraju pred svojom publikom i zbog toga tipujemo da će granica gemova biti prebačena.

NAŠ TIP: +22,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZLATO JE SRPSKO I NIČIJE DRUGO! Vaterpolisti Srbije nokautirali Hrvatsku i treći put u nizu osvojili olimpijsku titulu!

ZLATO JE SRPSKO I NIČIJE DRUGO! Vaterpolisti Srbije nokautirali Hrvatsku i treći put u nizu osvojili olimpijsku titulu!

Vaterpolo reprezentacija Srbije je nastavila nestvaran niz: iako se desila smena generacija, a "sedmorica veličanstvenih" su napustila državni tim posle drugog uzastopnog olimpijskog zlata, osvojenog u Tokiju 2021, ponovo su naši "delfini" došli do zlatnih medalja na Olimpijskim igrama: Hrvatska, aktuelni prvak sveta, je u finalu Igara u Parizu pobeđena rezultatom 13:11, čime je srpski tim pokazao da mu u ovom sportu nema ravnih.

11. 08. 2024. u 15:05 >> 15:10

Komentari (0)

HRVATSKA U ŠOKU ZBOG SRBA! Mediji poručili Hrvati, dobro se držite za zid ili sjednite, a onda im saopštili ovo