NIJE VIŠE MEĐU NAJBOLJIMA: Grčki broj jedan traži izlaz iz ogromne krize!

V.M.

14. 08. 2024. u 09:10

U prvom kolu mastersa u Sinsinatiju gledaćemo duel između Jana Lenarda Štrufa i Stefanosa Cicipasa (17.00).

НИЈЕ ВИШЕ МЕЂУ НАЈБОЉИМА: Грчки број један тражи излаз из огромне кризе!

FOTO: Tanjug/AP

Forma Stefanosa Cicipasa je u velikom padu, ne igra na zadovoljavajućem nivou ove godine, a novu potvrdu toga dobili smo prošle nedelje kada je na startu mastersa u Montrealu poražen od Nišikorija (4:6, 4:6).

Taj poraz je bio veoma razočaravajući za grčkog tenisera koji se nakon njega odlučio na radikalnu promenu. Naime, Cicipas je odlučio da okonča saradnju sa svojim ocem Apostolosom koji mu je bio trener.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

To možda i nije loša stvar s obzirom na njegove veoma loše nastupe i ovo bi možda moglo da pokrene 11. tenisera sveta kojem je potreban kvalitetniji trener koji bi ga vratio u "krem" svetskog tenisa.

Sa druge strane, Štruf igra dosta dobro ove sezone, ali povrede često seku momentum nemačkog tenisera koji je poznat po tome da ume da namuči najjače igrače na svetu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Štruf je najbolje partije pružao na šljaci sredinom sezone, dok na startu nije blistao na tvrdoj podlozi na kojoj ima skor 4-6.

Tridesetčetvorogodišnjaku će ovo biti prvi nastup u Sinsinatiju od 2021. godine i nada se da može da ostvari par pobeda i tako uhvati zalet za predstojeći Ju-Es open.

Što se tiče međusobnih duela, ovi teniseri su se sastali devet puta i blagu prednost ima Cicipas koji je ostvario pet pobeda naspram Štrufova četiri trijumfa.

Grku ne odgovara stil tenisa koji igra Nemac, ali fizička sprema je ove sezone često bila upitna kod Štrufa, ali verujemo da može da namuči Cicipasa i predlažemo plus gemove.

NAŠ TIP: +22,5 (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Sve veći broj organizacija integriše održivost u svoju poslovnu strategiju:  Šta tačno znači „održivost u poslovanju“?