SVETSKI BROJ JEDAN RAZBIJA MALER: Siner bi da uradi nešto što nikada nije

V.M.

14. 08. 2024. u 11:15

U drugoj rundi mastersa u Sinsinatiju sastaće se Janik Siner i Aleks Mikelsen (18.30).

СВЕТСКИ БРОЈ ЈЕДАН РАЗБИЈА МАЛЕР: Синер би да уради нешто што никада није

Foto: Profimedia

Svetski broj jedan igra odlično ove sezone, gotovo na svakom turniru na kojem nastupi dođe do završnice, a najveći uspeh ostvario je osvajanjem prvog grend slema u karijeri kada je u finalu Australijan opena savladao Medvedeva (3:2).

Ipak, u poslednje vreme ima problema sa povredama, prvo je na Vimbldonu eliminisan od Medvedeva u meču na kojem se žalio na povredu zbog koje je kasnije propustio i Olimpijske igre.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Na teren se vratio prošle nedelje kada je na mastersu u Montrealu dogurao do četvrtfinala u kojem je bolji od njega bio uvek neugodni Andrej Rubljov.

Očekivalo se da Italijan osvoji taj turnir, ali razumljivo je bilo da posle povrede odigra nešto slabije. Sada tih izgovora više nema, povreda je prošlost i očekuje se da ga ponovo gledamo na visokom nivou.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Kroz svoju karijeru, Siner se nije dobro provodio u Sinsinatiju, igrao je tri puta na ovom turniru i nikada nije prošao dalje od trećeg kola, a prošle godine ga je u drugom kolu iznenadio Dušan Lajović.

Današnji rival biće mu Aleks Mikelsen koji je nakon uspešnih kvalifikacija u prvom kolu savladao Grikspora u tri seta.

Verujemo da je umor stigao domaćeg tenisera, a takođe smatramo da je ovo godina u kojoj će Siner "probiti maler" i dogurati do završnice turnira u Sinsinatiju.

NAŠ TIP: J. Siner - A. Mikelsen hendikep setova 1 (-1,5) (kvota 1,40)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UZEĆE SRBIMA ZLATO! Rusi oduševljeni, a i zabrinuti zbog onog što su Srbi uradili na kraju vaterpolo finala na Olimpijskim igrama u Parizu

"UZEĆE SRBIMA ZLATO!" Rusi oduševljeni, a i zabrinuti zbog onog što su Srbi uradili na kraju vaterpolo finala na Olimpijskim igrama u Parizu

Olimpijske igre "Pariz 2024" su završene, pretposlednje finale koje je bilo na programu potvrdilo je da je Srbija neprikosnovena kada je vaterpolo u pitanju, ali taj meč u kome je Hrvatska, kao svetski prvak, morala da se pokloni pred trostrukim olimpijskim šampionima - izazvao je i to da Rusija o njemu veoma priča. Sa oduševljenjem, ali i jednom dozom zabrinutosti.

13. 08. 2024. u 15:18

Komentari (1)

Sve veći broj organizacija integriše održivost u svoju poslovnu strategiju:  Šta tačno znači „održivost u poslovanju“?