PROMENA TRENER GA JE PRODRMALA: Cicipas želi daleko da dogura u Sinsinatiju

V.M.

15. 08. 2024. u 12:09

U drugom mastersa u Sinsinatiju gledaćemo duel između Džeka Drejpera i Stefanosa Cicipasa (20.00).

ПРОМЕНА ТРЕНЕР ГА ЈЕ ПРОДРМАЛА: Циципас жели далеко да догура у Синсинатију

FOTO: Tanjug/AP

Forma Stefanosa Cicipasa je u velikom padu, ne igra na zadovoljavajućem nivou ove godine, a novu potvrdu toga dobili smo prošle nedelje kada je na startu mastersa u Montrealu poražen od Nišikorija (4:6, 4:6).

Taj poraz je bio veoma razočaravajući za grčkog tenisera koji se nakon njega odlučio na radikalnu promenu. Naime, Cicipas je odlučio da okonča saradnju sa svojim ocem Apostolosom koji mu je bio trener.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

To možda i nije loša stvar s obzirom na njegove veoma loše nastupe i ovo bi možda moglo da pokrene 11. tenisera sveta kojem je potreban kvalitetniji trener koji bi ga vratio u "krem" svetskog tenisa.

Odlučio se da to bude selektor reprezentacije Grčke Dimitris Hadžinikolau koji će biti uz Cicipasa biti u Sinsinatiju i na Ju-Es openu, a posle toga će doneti konačnu odluku da li će nastaviti saradnju sa njim.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Cicipas je juče u prvom kolu imao neugodnog rivala, Jana Lenarda Štrufa koji je osvoji prvi set, ali grčki broj jedan se vratio i slavio posle preokreta sa 2:1 (4:6, 6:4, 6:3).

U drugom kolu igraće sa talentovanim Britancom Džekom Drejpera koji je uz dosta muka savladao Haumea Munara (7:5, 3:6, 7:6 (5)).

Drejperovom stilu igre "paše" beton, ali njegova fizička sprema ga često sprečava da beleži dobre rezultate što se i videlo juče pošto je imao velike oscilacije u igri.

Ovi teniseri su se sastali samo jedanput u svojim karijerima, pre dve godine u Montrealu kada je bolji bio Drejper (2:0), ali danas bi prednost dali Cicipasu.

NAŠ TIP: Dž. Drejper - S. Cicipas 2 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAŠTITIMO PRIRODU: Zdrava životna sredina je osnova zdravog društva