SVETSKI BROJ JEDAN BI DA SE OSVETI: Siner nije zaboravio kako ga je Rubljov "počistio" u trećem setu na mastersu u Montrealu

V.M.

17. 08. 2024. u 12:00

U derbiju četvrtfinala mastersa u Sinsinatiju sastaće se Janik Siner i Aleksandar Rubljov (19.00).

СВЕТСКИ БРОЈ ЈЕДАН БИ ДА СЕ ОСВЕТИ: Синер није заборавио како га је Рубљов почистио у трећем сету на мастерсу у Монтреалу

Foto: Profimedia

Svetski broj jedan igra odlično ove sezone, gotovo na svakom turniru na kojem nastupi dođe do završnice, a najveći uspeh ostvario je osvajanjem prvog grend slema u karijeri kada je u finalu Australijan opena savladao Medvedeva (3:2).

Ipak, u poslednje vreme ima problema sa povredama, prvo je na Vimbldonu eliminisan od Medvedeva u meču na kojem se žalio na povredu zbog koje je kasnije propustio i Olimpijske igre.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Na teren se vratio prošle nedelje kada je na mastersu u Montrealu dogurao do četvrtfinala u kojem je bolji od njega bio upravo Andrej Rubljov.

Iako su odigrana tri seta, taj susret nije bio toliko ujednačen, što se i vidi po rezultatima u setovima (6:3, 1:6, 6:2).

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Posle toga Rus je dogurao do samog finala u kojem je bio veliki favorit, ali neočekivano je poražen od Alekseja Popirina kojem je to bio prvi masters u karijeri.

Što se tiče turnira u Sinsinatiju, Siner i Rubljov izgledaju veoma dobro na terenu i bez većih problema su došli do četvrtfinala.

Rus je savladao Džanga i Nakašimu sa po 2:0, dok je Italijan posle trijumfa nad Mikelsenom (2:0), "preskočio" treće kolo zbog povlačenja Džordana Tompsona.

Siner će biti motivisan da se osveti Rubljovu za poraz u Montrealu, ali Rus je ove sezone pokazao da zna da igra sa najboljima jer je pored Sinera savladao i Alkaraza na mastersa u Madridu koji je i osvojio.

Današnji rivali su odigrali osam međuosobnih mečeva, a u blagoj prednosti je svetski broj jedan koji vodi sa 5-3 u pobedama.

NAŠ TIP: J. Siner - A. Rubljov +22,5 (kvota 1,97)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao.

15. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

I DALJE NISTE REZERVISALI LETOVANJE? Spakujte se i otputujte na najpopularniju destinaciju ovog leta!