KO ĆE NASLEDITI NOVAKA ĐOKOVIĆA? Siner se nameračio na tron, ali ako neko zna kako se Italija pobeđuje to je onda Zverev

V.M.

18. 08. 2024. u 11:30

U prvom polufinalu mastersa u Sinsinatiju gledaćemo obračun između Janika Sinera i Aleksandra Zvereva (21.00).

КО ЋЕ НАСЛЕДИТИ НОВАКА ЂОКОВИЋА? Синер се намерачио на трон, али ако неко зна како се Италија побеђује то је онда Зверев

Foto: Profimedia

Svetski broj jedan igra odlično ove sezone, gotovo na svakom turniru na kojem nastupi dođe do završnice, a najveći uspeh ostvario je osvajanjem prvog grend slema u karijeri kada je u finalu Australijan opena savladao Medvedeva (3:2).

Ipak, u poslednje vreme ima problema sa povredama, prvo je na Vimbldonu eliminisan od Medvedeva u meču na kojem se žalio na povredu zbog koje je kasnije propustio i Olimpijske igre.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Na teren se vratio prošle nedelje kada je na mastersu u Montrealu dogurao do četvrtfinala u kojem je bolji od njega bio upravo Andrej Rubljov.

Ove nedelje izgleda dosta bolje, iako nije na najvišem nivou igra veoma dobar tenis, a najbolju partiju pružio je u četvrtfinalu protiv Rubljova.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Viđen je pravi teniski spektakl, igrala su se tri sjajna seta, a na kraju se Italijan posle velikog preokreta revanširao Rusu za pomenuti poraz u Montrealu (4:6, 7:5, 6:4).

Ipak, danas će imati još težeg rivala jer će sa druge strane mreže biti Aleksandar Zverev koji ove sezone igra fenomenalan tenis.

Pored toga što je osvojio masters u Rimu, konstantno dobro nastupa na velikim turnirima i dogurao je do finala Rolan garosa, odnosno polufinala Australijan opena, dok je na Olimpijadi donekle podbacio jer je eliminisan u četvrtfinalu protiv Muzetija, mada vredi napomenuti da ga je mučila blaga povreda kolena.

Od kada se vratio iz duge povrede prošle sezone, Zverev je dosta napredovao i vratio se u sam vrh teniskog sveta ove godine, mada ono što ga muči su nastupi protiv najboljih igrača i ima skor 1-6 u polufinalima protiv top deset igrana na ATP listi u poslednjih godinu dana.

Ove nedelje u Sinsinatiju je izgledao dosta dobro i nakon rutinski pobeda nad Hačanovom, odnosno Karenjo Bustoom (po 2:0), prvi veći test imao je protiv Šeltona kojeg je savladao nakon preorketa (3:6, 7:6 (3) (7:5).

Što se tiče međuosbnih duela tu veliku prednost ima Nemac koji vodi sa 4:1 protiv Sinera, mada su poslednji meč imali pre skoro godinu dana na Ju-Es openu kada je Zverev slavio sa 3:2 u setovima.

Saša je bivši šampion Sinsinatija, voli da igra ovde, ali kvalitet Sinera je pozamašan i očekujemo još jedan spektakl u režiji ova dva igrača i tipujemo da će biti odigrana tri seta na večerašnjem susretu.

Kako akutelni osvajač Sinsinatija, Novak Đoković, ne brani titulu na ovom turniru, pobednik večerašnjeg susreta imaće veliku priliku da ga "nasledi" i osvoji Sinsinati jer se u drugom polufinalu nalaze Tijafo i Rune, igrači protiv kojih bi Siner ili Zverev bili veliki favoriti u finalu.

NAŠ TIP: J. Siner - A. Zverev tačan broj setova 3 (kvota 2,33)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA! Novak Đoković grmi, nikada nije bio ovakav: Ovo je neverovatno! Apsurd!