SINER NADOMAK VELIKOG USPEHA: Svetski broj jedan je veliki favorit u finalu Sinsinatija

V.M.

19. 08. 2024. u 12:01

FINALE mastersa u Sinsinatiju biće odigrano večeras tačno u ponoć, a koplja će ukrstiti svetski broj jedan Janik Siner i miljenik domaće publike Franses Tijafo.

СИНЕР НАДОМАК ВЕЛИКОГ УСПЕХА: Светски број један је велики фаворит у финалу Синсинатија

FOTO: Tanjug/AP

Iako fizički nije najspremniji i ne igra svoj najbolji tenis, to ne predstavlja problem za Sinera koji je dogurao do finala u Sinsinatiju ostvarivši par impresvinih pobeda na putu do borbe za trofej.

Posebno se ističu one u četvrtfinalu i polufinalu kada je posle velikog preokreta bio bolji od Rubljova, a zatim i od Zvereva u trileru od tri seta, od kojih su čak dva otišla u taj-brejk.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Svetski broj pronalazi način da pobeđuje iz meča u meč, pokazuje da poseduje zavidan kvalitet, a do izražaja posebno dolazi mentalna snaga koju evidentno poseduje sjajni Italijan.

Siner je ove sezone već osvojio četiri titule (Australijan open, Roterdam, Hale, Majami), a veliki je favorit da dođe i do pete jer u finalu Sinsinatija igra sa Fransesom Tijafoom koji je iznenadio sve svojim nastupima na turniru.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Očekivalo se da na njegovom mestu bude Alkaraz, međutim, on je poražen od Monfisa, što je otvorilo odličnu priliku drugim teniserima da se bore za trofej, a nju je iskoristio upravo Tijafo.

Miljenik publike je pružao sjajne partije tokom čitave nedelje, a najveći izazov imao je u polufinalu kada je posle preokreta savladao Runea sa 2:1 u setovima (4:6, 6:1, 7:6 (4)).

Iako je imao lošu sezonu ove godine, poznato je da Tijafo igra odlično u Americi pred domaćom publikom i to je ponovo dokazao u Sinsinatiju.

Večeras očekujemo odlično finale, Siner je teže rivale uglavnom pobeđivao sa 2:1 na ovom turniru i verujemo da će to ponovo biti slučaj.

NAŠ TIP: J. Siner - F. Tijafo tačan broj setova 3 (kvota 2,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A POSLE PROKLETA JE AMERIKA: NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

A POSLE "PROKLETA JE AMERIKA": NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao. Dva dana nakon što je isplivao najnoviji snimak sa te proslave, NBA liga je - pohvalila Jokića.

18. 08. 2024. u 20:05

Komentari (0)

SVI OBIČAJI KOJE TREBA DA ISPOŠTUJETE NA PREOBRAŽENJE: Preko dana san ne sme na oči, a evo šta treba odneti u crkvu