BALKANSKI DERBI: Srbin i Hrvat ukrštaju koplja u Americi!

V.M.

21. 08. 2024. u 10:30

U malom balkanskom derbiju drugog kola kvalifikacija za Ju-Es open sastaće se Hamad Međedović i Duje Ajduković (21.30).

БАЛКАНСКИ ДЕРБИ: Србин и Хрват укрштају копља у Америци!

Foto: Goran Čvorović

Srpskom teniseru ove sezone fali konstantnosti u igri, često ima velike oscilacije i nikako ne uspeva da veže nekoliko dobrih mečeva, što mu je glavni problem u 2024. godini.

Doduše, ostvario je svoj debi na grend slemovima učešćem na Rolan Garosu, a pored toga eliminisan je u kvalifikacijama za Australijan open i Vimbldon.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Što se tiče Ju-Es opena, kvalifikacije je započeo protiv Roka Batalje od kojeg je izgubio prvi set, ali je nakon toga zaigrao kako ume i osvojio dva naredna seta poprilično rutinski (2:6, 6:4, 6:2).

Iako je poznato da Međedović voli da igra na šljaci, ali njegovim teniskim sposobnostima "paše" i beton i nadamo se da će to danas pokazati.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Za rivala će imati Duja Ajdukovića koji je doživeo tri uzastopna poraza pred dolazak u Njujork, ali je juče u hrvatskom derbiju bio bolji od zemljaka Prižmića sa 2:0 u setovima (6:2, 6:4).

Za razliku od Hamada, Ajduković nikada do sada u svojoj karijeri nije igrao na nekom grend slemu i motivisan je da to učini prvi put u karijeri.

Takođe, hrvatskom teniseru je omiljena podloga šljaka i nije poznat po dobrim igrama na betonu.

Današnji rivali nisu nikada igrali jedan protiv drugog, a mi bismo prednost dali našem teniseru koga i bukmejkeri favorizuju na ovom meču.

NAŠ TIP: H. Međedović - D. Ajduković 1 (kvota 1,57)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI "JANIK SINER"! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao, potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet. I, neki od ljudi iz "belog sporta" burno reaguju. Jedan od njih je Tenis Sandgren.

21. 08. 2024. u 12:31

Komentari (0)

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta