NORVEŽANIN JE PRE DVE GODINE PROPUSTIO VELIKU PRILIKU: Kasper Rud mora da podigne nivo igre ukoliko želi do završnice

M.M.

26. 08. 2024. u 08:30

RUD i Bu će se sastati u prvom kolu poslednjeg ovogodišnjeg grend slema.

НОРВЕЖАНИН ЈЕ ПРЕ ДВЕ ГОДИНЕ ПРОПУСТИО ВЕЛИКУ ПРИЛИКУ: Каспер Руд мора да подигне ниво игре уколико жели до завршнице

Foto: Profimedia

Norvežanin je u Montrealu predao meč 1/8 finala Sebastijanu Kordi, da bi kasnije u Sinsinatiju doživeo pravi debakl već na samom startu. Savladao ga je Kanađanin Feliks Ože-Alijasim, a Kasper je uspeo da osvoji samo četiri gema.

Pre dve godine je momak iz Osla igrao finale na ovom turniru, sa Karlosom Alkarazom je vodio bitku za trofej i prvo mesto na ATP listi, međutim, Španac je bio uspešniji.

Pitanje je da li će se Rudu ikada više ukazati prilika da stigne do trona i kada dobro sagleda situaciju, i te kako ima za čime da žali.

Na Rolan Garosu je stigao do polufinala, ali ovde će morati da pokaže daleko viši nivo ukoliko želi da stigne do završnice.

Verujemo da će se u prvom setu igrati ponuđeni broj gemova.

NAŠ TIP: 8-10 (kvota 1,42)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner možda usred Ju-Es opena bude izbačen iz tenisa?!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner možda usred Ju-Es opena bude izbačen iz tenisa?!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled.

25. 08. 2024. u 21:11

KRAJ JEDNE ERE! Basket reprezentacija Srbije izgubila u finalu Evropskog prvenstva, ništa od šeste titule u nizu

KRAJ JEDNE ERE! Basket reprezentacija Srbije izgubila u finalu Evropskog prvenstva, ništa od šeste titule u nizu

Basket reprezentacija Srbije nije uspela da u Beču osvoji zlato na Evropskom prvenstvu, na koje je stigla kao osvajač pet prethodnih izdanja kontinentalnog šampionata u igri 3 x 3. U velikom finalu Srbi su igrali protiv selekcije domaćina, Austrije, a konačan rezultat bio je 18:17 za nove šampione Evrope. Strahinja Stojačić je imao šut za izjednačenje u poslednjim momentima, potom i za pobedu, ali oba nije iskoristio.

25. 08. 2024. u 19:55 >> 20:00

Komentari (0)

HOROR: Aleksandar (39) bacio ženu i bebu kroz prozor, Milena (36) i dete ostali na mestu mrtvi - nezapamćena tragedija u Moskvi